Listopad 13, 200915 r Tak hlavne ze se to ustalilo, to jsou neprijemne veci, no jinak parada ze to v obchode klape :)co se ted prodalo takovy zajimavyho
Listopad 13, 200915 r kromě bagra ..ale jeho omlouvá, že je nemocnej a má teplotu ..to bude tím teplotu neštěstí nemám a ani jsem neměl, kdyby jo, tak bych se bál swineflu
Listopad 13, 200915 r bratrsky se rozdělím....... tak kdyby ses se smažáčkem rozdělil i semnou, tak tě budu mít rád
Listopad 13, 200915 r myslím ve kšeftě zažívání snad už OK a kde jsou teda ty fotky cos nám sliboval a bublanina ještě nedorazila
Listopad 13, 200915 r Ahojky bando dodávám fotečky z pivních lázní,přesněji z restaurace Ve skále. TO ABYSTE VĚDĚLY ŽE JSEM SE FAKT MĚL
Listopad 13, 200915 r Protože nevím jak do SZ dodat fotky tak toto okenko je pouze pro člena BOBO. BOBO-tady jsou fotky po vyměně skla ,snad si myslel tuto gumu.
Listopad 14, 200915 r Ahoj,ano je to ta guma,nechápu proč to u nás při výměně nedávají,byl jsem se i ptát proč a v servise mě tvrdí,že dodavatel to dává bez gumy,prý i poslední fábie co se vyrobily byly bez gumy,myslel Fabie 1,nevím jak se to bude chovat při mrazech a ledu,ale i na pohled je to ošklivý,docela mezera sklo-sloupek-děkuju za foto
Listopad 14, 200915 r Ahoj,ano je to ta guma,nechápu proč to u nás při výměně nedávají,byl jsem se i ptát proč a v servise mě tvrdí,že dodavatel to dává bez gumy,prý i poslední fábie co se vyrobily byly bez gumy,myslel Fabie 1,nevím jak se to bude chovat při mrazech a ledu,ale i na pohled je to ošklivý,docela mezera sklo-sloupek-děkuju za foto Ahojte , já mám 2006 a taky to tam není a v zimě to nijak neva
Listopad 14, 200915 r Kucí máte někdo skušenosti se zimákama Infinity INF049,na pneunet.cz jsou za velmi přijatelnou cenu a není to čína.
Listopad 14, 200915 r Autor myslím že každá nečínská guma je na naše podmínky dobrá....a když nejezdíš nebo nebydlíš na horách.....dobrá volba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.