spineshank Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 myslím ve kšeftě zažívání snad už OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak hlavne ze se to ustalilo, to jsou neprijemne veci, no jinak parada ze to v obchode klape :)co se ted prodalo takovy zajimavyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 kromě bagra ..ale jeho omlouvá, že je nemocnej a má teplotu ..to bude tím teplotu neštěstí nemám a ani jsem neměl, kdyby jo, tak bych se bál swineflu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 bratrsky se rozdělím....... tak kdyby ses se smažáčkem rozdělil i semnou, tak tě budu mít rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 myslím ve kšeftě zažívání snad už OK a kde jsou teda ty fotky cos nám sliboval a bublanina ještě nedorazila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Bublanina uz davno urcite prosla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 jestli ona tak líbezně nevoněla, že mi jí snědly už pošťačky na poště :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 vůbec nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 copak předvánoční výprodej techniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Taky toho mas hodne pri patku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 tak ted jsem konečně zavřel...se snad dnes všichni posrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 tak konečně jdu dom,v pondělí na to házuím bobek a jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak ja koncim za 10minut, preji vsem hezky vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ahojky bando dodávám fotečky z pivních lázní,přesněji z restaurace Ve skále. TO ABYSTE VĚDĚLY ŽE JSEM SE FAKT MĚL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Protože nevím jak do SZ dodat fotky tak toto okenko je pouze pro člena BOBO. BOBO-tady jsou fotky po vyměně skla ,snad si myslel tuto gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ahoj,ano je to ta guma,nechápu proč to u nás při výměně nedávají,byl jsem se i ptát proč a v servise mě tvrdí,že dodavatel to dává bez gumy,prý i poslední fábie co se vyrobily byly bez gumy,myslel Fabie 1,nevím jak se to bude chovat při mrazech a ledu,ale i na pohled je to ošklivý,docela mezera sklo-sloupek-děkuju za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 zdar pánové...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 hoj kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 a hele Montykovo mladší bratříček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ahoj,ano je to ta guma,nechápu proč to u nás při výměně nedávají,byl jsem se i ptát proč a v servise mě tvrdí,že dodavatel to dává bez gumy,prý i poslední fábie co se vyrobily byly bez gumy,myslel Fabie 1,nevím jak se to bude chovat při mrazech a ledu,ale i na pohled je to ošklivý,docela mezera sklo-sloupek-děkuju za foto Ahojte , já mám 2006 a taky to tam není a v zimě to nijak neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Nazdárek bando jste tu nebo si válíte ..... u TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 vlasto tak nějak dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Nazdar chlapi, jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Kucí máte někdo skušenosti se zimákama Infinity INF049,na pneunet.cz jsou za velmi přijatelnou cenu a není to čína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 myslím že každá nečínská guma je na naše podmínky dobrá....a když nejezdíš nebo nebydlíš na horách.....dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.