Květen 7, 200916 r Autor no jen aby jsi si nezadělal na problém kvůli hokeji kterej stejně projedeme...
Květen 7, 200916 r no jen aby jsi si nezadělal na problém kvůli hokeji kterej stejně projedeme... to snad ne hodin přesčasovych mam dost a když tak mě zaměstna ÚP..
Květen 7, 200916 r ne copak to je: DVD teletubbis? Tomu se budu věnovat v pondělí, ale dneska jsem kutil, čichnětě ja voni
Květen 7, 200916 r Autor WOODY: Něco mi pak přibal k těm DVD...já slintám..a doprd.le slint v klávesnici... Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r WOODY: Něco mi pak přibal k těm DVD...já slintám..a doprd.le slint v klávesnici... Ať si ji nevyzkratuješ
Květen 7, 200916 r Autor Ta je externí....NTB mám kosek dál ale nezapomeň něco schovat...... Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r hodiny jsou ti k ničemu když zdrhneš...pak už opravdu je UP.... tady to nehrozi tady nejsou na lidi namířeny kamery .-)))))
Květen 7, 200916 r Autor http://tv-online.nekonecne.cz/playjiny.php?id=4# mě to jede dobře a dá se na to koukat..co ty?
Květen 7, 200916 r Joo střizlivy a pracovně nasazeny.Woody ty Tvy přepravky mě zabijou,ještě že ž tu do rána nemám co k jidlu jinak bych to šel vyluxuvat.Ale zejtra bude ohniček a pivečko tak si to vynahradím.
Květen 7, 200916 r raca: cítim s Tebou ty kluku jeden...jseš na noční vid? ted teda na hokej doma ale po hokeji se zase vracim...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.