Woody Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Zdar hoší, jestli uhodnete co jsem dneska pracoval jsem vám přivez i vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no jen aby jsi si nezadělal na problém kvůli hokeji kterej stejně projedeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ne copak to je: DVD teletubbis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no jen aby jsi si nezadělal na problém kvůli hokeji kterej stejně projedeme... to snad ne hodin přesčasovych mam dost a když tak mě zaměstna ÚP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ne copak to je: DVD teletubbis? Tomu se budu věnovat v pondělí, ale dneska jsem kutil, čichnětě ja voni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hodiny jsou ti k ničemu když zdrhneš...pak už opravdu je UP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) WOODY: Něco mi pak přibal k těm DVD...já slintám..a doprd.le slint v klávesnici... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 WOODY: Něco mi pak přibal k těm DVD...já slintám..a doprd.le slint v klávesnici... Ať si ji nevyzkratuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Ta je externí....NTB mám kosek dál ale nezapomeň něco schovat...... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hodiny jsou ti k ničemu když zdrhneš...pak už opravdu je UP.... tady to nehrozi tady nejsou na lidi namířeny kamery .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak v tom případě co tam ještě děláš....utííííííííííkej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 http://tv-online.nekonecne.cz/playjiny.php?id=4# mě to jede dobře a dá se na to koukat..co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 už sem doma...tenhle odkaz mi v praci nefrčel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Hoj ahoj.Tak jste ještě střízlivy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahooj no ja stale střízlivej to je děs :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 raca: cítim s Tebou ty kluku jeden...jseš na noční vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Joo střizlivy a pracovně nasazeny.Woody ty Tvy přepravky mě zabijou,ještě že ž tu do rána nemám co k jidlu jinak bych to šel vyluxuvat.Ale zejtra bude ohniček a pivečko tak si to vynahradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 raca: cítim s Tebou ty kluku jeden...jseš na noční vid? ted teda na hokej doma ale po hokeji se zase vracim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak aspon že tak.Taky dobry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak aspon že tak.Taky dobry ne? to určitě lepši než dratem do oka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 raca: cítim s Tebou ty kluku jeden...jseš na noční vid? i já ho cítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak zatím 0:0....hlavně že držíme ty přesilovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ale no tak....tak vyvoněnyho frajera jako ja už si dlouho neviděl ... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Aááá!!! Hřišnik z jižní spojky se na nás přišel podívat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ale já Tě cítil to je rozdíl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.