Listopad 24, 200915 r sem si říkal kde seš Tome,malá jde taky za chvíli na angličtinu Ahoj Ondro mel jsem Anglinu a zitra opet, jinak problem se porad nevyresil ale apson jsem uz dohanl ti nemce tak je nejaka komunikace
Listopad 24, 200915 r Tome ty bys chtěl OIIRS sedačky??? Ondro to vis ze by se mi libili, jinak je to potom s napojenim pocnich pytlu konektory jsou stejne? No ale je to ranec za ne vid, asi, no premyslel jsem i o sedackach a introsi z FRS ale jestli bude casem mimco tak bych to nechtel delat tu udrzbu
Listopad 24, 200915 r Tak ja za chvili mizim na florbal tak zase zitra dneska jsem vas zanedbaval ale fakt neskutecne moc prace a bojim se ze zitra bude taky
Listopad 24, 200915 r Ondro to vis ze by se mi libili, jinak je to potom s napojenim pocnich pytlu konektory jsou stejne? No ale je to ranec za ne vid, asi, no premyslel jsem i o sedackach a introsi z FRS ale jestli bude casem mimco tak bych to nechtel delat tu udrzbu no lidovka to určo není,ale já je měl za 16 introš z FI seženeš ale budeš mít problém se stropnicí
Listopad 24, 200915 r Tak jsem si pročet Vaši dnešní debatu a nemohu jinak jste PRASÁCI :p Kontrolní otázka nevíte kdo prodává nový RS pedály. Upraveno Listopad 24, 200915 r od Vlasta
Listopad 25, 200915 r Autor VSTÁVAT LAMI......... VLASTO: jaký prasáci..určitě se Ti to ale líbilo co?
Listopad 25, 200915 r Tak jsem si pročet Vaši dnešní debatu a nemohu jinak jste PRASÁCI :p Kontrolní otázka nevíte kdo prodává nový RS pedály. prasáci????to sis nás asi s někým musel poplést
Listopad 25, 200915 r Ach jo potrebuju prodat radio aby mohlo byt origo a v praci je to na kekel a dneska opet anglictina
Listopad 25, 200915 r jo, to jsem koukal, tak snad se povede a budeš mít to origo, aby byl maxík kompletní
Listopad 25, 200915 r dobre dobre..... aaaaaaaaaaaaaaa neznasam ranne zapchy v meste...cele mesto 1...2....stop....1.....stop....1....2....stop....1.....2....2-3....stop.... :076 :076 :076
Listopad 25, 200915 r to já bez problému 3-4-5 a mastím do školy Upraveno Listopad 25, 200915 r od baris
Listopad 25, 200915 r No ja doufam ze to vyjde nic jineho mi nezbyva jj, tak když už máš maxíka, tak by bylo fajn, aby fungoval celej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.