Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) Tak co se ptáš joudo,myslíš že namám co jinyho na praci než Ti odpovídat BO CO. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ale zajimalo by me jak by se tvarili na eroticke masaze no je to taky sluzba pro zdravi preci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) to by asi fakt neprošlo,ne pro to,že je tam to erotické,ale protože by ti to záviděli. a už jsme zas u toho tak rychle změnte tema bo ja su v praci a doma už nic moc páč máma je v 5tém měsíci olové. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ale to preci neni zadny problem ne ze je v 5.mesici ja si pamatuju kdyz byvala cekala malou tak jsme az do .... no radsi nic uz nerikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Vlasto no jinak gratulace k mimcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Díkes poslal jsem Ti SZ ohledně toho radia co prodáváš. nejde o to že memuže,ale malej je 15měsícu,druhy na cestě a máma v 8večer už chrápe a přes den malá nedá šanci na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak co se ptáš joudo,myslíš že namám co jinyho na praci než Ti odpovídat BO CO. ale nevím přoč se do toho cpeš ty joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) Díkes poslal jsem Ti SZ ohledně toho radia co prodáváš.nejde o to že memuže,ale malej je 15měsícu,druhy na cestě a máma v 8večer už chrápe a přes den malá nedá šanci na tak to jste si pošpíšili s mimčem...asi to moc neumíš krotit co vlasto .) Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Aha tak vy mate jeste takove maleho raubire doma tak to ji plne chapu ze je vecer KO, no jinak Vlasto poslal jsem ti SZ, jinak neni problem klidne pockam, jen musim doufat ze pak najdu nejaky origo co komunikuje s maxikem, jinak vic info v SZ .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 člověk tady chvíli není a je to tu samá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) No pospíšili,nerad to řikám,už nejsem nejmladší a na maturák fakt nechci o berlích,navíc čím menší věkovy rozdíl mezi prckama bude tím víc se spolu zabaví,když vidim bráchovo 9letou slečnu a 5ti letyho kluka jak ji bracha sere,že si chce furt hrát dětinsky hry no co vám budu povídat. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 JJ presne tak Vlasto, no mezi mnou a moji mamkou je 20let tak mame takovy kamaradsky vztah, no jinak taky bych chtel uz mimco abych presne pak nesel o berlich nebo i zajit se synem do hospody nebo proste jako kamradi si popovidat a tak , no jinak me je 23 a dceri ted bylo 5:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 doufám že totady dnes trošku ožije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No ja taky doufam a Marek je dneska uz zde tak to ozije i kdyz ted je zrovna na audienci u nejvyssiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) , no jinak me je 23 a dceri ted bylo 5:) Tak to já mám k těm berlím o maturáku našich děti přece jenom blíž.Mom. necelech 37,a není to teplota. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak to je porad jeste dobry vek a kolik je zene i kdyz by se psravne na veky zeny ptat nemelo ale ptame se tebe vid a ne ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak to Ti přesně nepovím,ale je o dvaapul roku mladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Aha takze mlady produktivni vek oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ondro chci se zeptat ty jak prodavas ty vystrelovaky i se zamkama,mas nekoho kdo to instaluje, kdyz je od tebe koupim, tak co pak budu muset delat, komfortka ktera to umi sehnat, vid, nevim zda to ta moje umi a pak nakodovat a vymenit spinacku u volantu (ostatni zamky mam zaslepeny ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ondro chci se zeptat ty jak prodavas ty vystrelovaky i se zamkama,mas nekoho kdo to instaluje, kdyz je od tebe koupim, tak co pak budu muset delat, komfortka ktera to umi sehnat, vid, nevim zda to ta moje umi a pak nakodovat a vymenit spinacku u volantu (ostatni zamky mam zaslepeny ) myslím že bych byl schopnej to sehnat i s komfortkou kdybys chěl,co se týče montáže tak někdo to tady na foru dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ano vim dela, Honza72 delal mi MaxiDot, no za material a praci vsechno komplet chce 4000,- ja vim ze to asi da nejakou praci, ale tak premyslim porad o tom, i kdyz bych ztratil funkci prostoroveho alarmu a alrmu vubec, ale i tak no prave kdyz to prodavas takhle komplet za super peniz, tak pak co by stala to konfigurovat , protoze zamky menit nebudu, jen spinacku a nakodovat klice, a tot vse, mozna ta komforkta ani nebude zapotrebi, ale neznam jeji cislo tak nevim zda to pujde nebo nepujde s vystrelovaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 třeba tu komfortku nebudeš potřebovat a myslím že práce by tolik peněz nestála a určo by to nebylo celkem za 4litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Jdu si dělat oběd ofiko byla žemlofka,tak jsem si radši koupil kus flákoty a hodím ji na pánev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak dobrou chut, ach toto nejim, jinak jsem se koukal ze dneska v praci mame file a brambor nebo bram. kasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 třeba tu komfortku nebudeš potřebovat a myslím že práce by tolik peněz nestála a určo by to nebylo celkem za 4litry Ondro tak se mi prosim orientacne zeptej co by stala komfortka dyztak pres sz ja se zkusim zeptat kdo by to umel nakodovat a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.