Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) Ještě než se začnu cpát,taková kontrolní otázečka co myslíte byla by bílá střecha(což se mi moooooooc líbí) na muj car už velkej ulet,když mám ty postraní pruhy ve střbrnééééééééééé. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Jdu si dělat oběd ofiko byla žemlofka,tak jsem si radši koupil kus flákoty a hodím ji na pánev. máš recht,takovej kus mrtvoly pěkně zprudka udělanej je lepší než semlbába tu bych si dal tak možná ke kávě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak dobrou chut, ach toto nejim, jinak jsem se koukal ze dneska v praci mame file a brambor nebo bram. kasi tak filé s bram.kaší bych si dal taky Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Vlasto ja bych to nedelal to strechu bilou a nebo pak sundat ty bocni polepy, jinak tu strechu bilou bych udelal folii dneska jak se tak polepuji auta bude to levnejsi setrnejsi k autu a navic to pak muzes kdykoli sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 tak filé s bram.kaší bych si dal taky Tome A copak mas jinak dobreho? Jinak koukam ze za chvili se bude slavit , za chvili bude 1000 stranek hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Jojo plánuju folii a bilé kolečka,jenom mi je líto těch polepu jsou pul roku staré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Vlasto a neches to nechat , tak jak to je?me osobne se to takhle libi vc tech polepu a kola nechat tak jak jsou mozna casem 15" treba model Band nebo Antares ale takhle je to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) No já vím vymějšlím ptákoviny,ale puvodně jsem ji chtěl na jaře vyměnit za FII,ale po rázné rozmluvě s manželkou,zustane holka sloužit dál tak jsem ji chtěl trochu vylepšit.Na jaře přibude pouze střešní box a dám asi konečně kliky do barvy. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No jo tak se bude rozsirovat tak pribude boxik vid a FII Combi by jsi chtel? No jestli ma fabka malo najeto a je v dobrem stavu tak je skoda ji prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Nee já nejsem kombíkář takže FII,červená s bílou střechou. Tak najeto mám 85tis,a teď mě čekaj přední ložiska jinak cholka šlape bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 A copak mas jinak dobreho?Jinak koukam ze za chvili se bude slavit , za chvili bude 1000 stranek hospody tak dnes jsem si dal česnečku a sekanou s brambůrkama a čalamádou a dobrůtka to byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ještě než se začnu cpát,taková kontrolní otázečka co myslíte byla by bílá střecha(což se mi moooooooc líbí) na muj car už velkej ulet,když mám ty postraní pruhy ve střbrnééééééééééé. no nevím,myslím že by ta bílá střecha nebyla moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ondro tak se mi prosim orientacne zeptej co by stala komfortka dyztak pres sz ja se zkusim zeptat kdo by to umel nakodovat a tak takže komfortka+sada zámků,zkusím se ti poptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 tak dnes jsem si dal česnečku a sekanou s brambůrkama a čalamádou a dobrůtka to byla HMMMMMM česnecka tu bych si dal , no jinak file bylo dobry ta bramborova kase docela sla na tu bidu tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 jak je u vás??tady jako na jaře,chodím na oběd jen v tričku a flaušové vestě ...divná zima toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 takže komfortka+sada zámků,zkusím se ti poptat JJ diky moc no ted jeste pak nekoho kdo to nakoduje a tak ale premyslim zda to ma cenu, ze prijdu o alarm a prostorovy alarm ktery tam mam myslim firma jablotron, ze se to tam dodelavalo kdyz se to privezlo, ale tak uvidime, ale podminka proste aby to nekdo vymenil (pripadne to snad zvaldnu sam) ale hlavne to nakodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 HMMMMMM česnecka tu bych si dal , no jinak file bylo dobry ta bramborova kase docela sla na tu bidu tady ja filé moc rád,pečený,smažený je mi to ...k tomu brambůrky nebo kaše opravdu jednoduchý a moc dobrý jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 jak je u vás??tady jako na jaře,chodím na oběd jen v tričku a flaušové vestě ...divná zima toto JJ tady je krasne sviti slunicko azurova obloha no parada, jinak jsem slysel ze je v alpach i kolem 20C ze zima prijde i tam o dost pozde, no na to jak byl rijen docela studenej tak ted je babi leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 JJ diky moc no ted jeste pak nekoho kdo to nakoduje a tak ale premyslim zda to ma cenu, ze prijdu o alarm a prostorovy alarm ktery tam mam myslim firma jablotron, ze se to tam dodelavalo kdyz se to privezlo, ale tak uvidime, ale podminka proste aby to nekdo vymenil (pripadne to snad zvaldnu sam) ale hlavne to nakodovani s šikovným mechanikem to myslím nebude žádnej problém to přehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 tak snad kdyby bylo léto s babama to by bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 užž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 I u nás na západě je jarma(jarozima) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.