Přejít na obsah

signalizacia vypalenej ziarovky

martin851

Doporučené příspěvky

dobry den,

prosim vas, poradte mi ako mam vypnut signalizaciu vypalenej ziarovky (kontrolka ziarovky pri ukazovateli paliva) a neprijemny zvuk pri zapnuti svetiel. Je mi jasne, ze asi to bude treba cez VAG, ale nikde sa neviem docitat ako. Za pomoc dakujem :-)

mam fabiu 1,4 74kw r.v. 2000

Editováno: , autor: martin851
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobry den,

prosim vas, poradte mi ako mam vypnut signalizaciu vypalenej ziarovky (kontrolka ziarovky pri ukazovateli paliva) a neprijemny zvuk pri zapnuti svetiel. Je mi jasne, ze asi to bude treba cez VAG, ale nikde sa neviem docitat ako. Za pomoc dakujem :-)

mam fabiu 1,4 74kw r.v. 2000

Tak to už řeším pěkně dlouho. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58676

tohle jsem se dověděl v jednom tematu, které pak bylos mazáno:

VAGEM v kodovani panelu pristroju (adresa 17) odecti z prvnich dvou cisel 08 (pr. napr puvodni kodovani je 31141, tak po odecteni bude 23141), nebo odpoj ze ze 32polovove zelene svorkovnice na budikach piny 13 (kontrola poruchy zarovky brzdoveho svetla) a pin 29 (kontrolka poruchy zarovek svetel). A posledni varianta vytahnout tu jednotku ze svorkovnice.

Obavam se ze uprava jednotky nebude vzhledem k jeji konstrukci mozna. Ubytek na vedeni na plosnem spoji. To bude hodne malo

Editováno: , autor: Paul
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...