Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Dovolim si toto tema odstranit z vybranych temat, aby tady nebyla dve stejna vypinovana temata o tom jaka kola/pneu pouzit na fabii. Udelal jsem jedno univerzalni tema, do ktereho bych vlozil odkaz i na toto tema. Ptam se predevsim adminu a moderatoru jestli s tim souhlasi...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 to určitě!, te sere že je v nadpisu HTP co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Uz davno ne, Vladiku, uz davno ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 no proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 souhlasím (mám také MPi )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 hm.. trak toto este zle dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 VRS: Prosimte radsi nic neres a prenech to kompetentnim osobam Tady nejde o HTP, ale aby nebyla zvyraznena dve temata, ktera se tykaji identicke zalezitosti - kvuli prehlednosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 HTP je HTP vic to nepojede tak nekoumejte,nekoumejte ... utahne klidne slona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 slona utáhnu i já.....růčo...když bude ochočenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 VRS: Prosimte radsi nic neres a prenech to kompetentnim osobam Tady nejde o HTP, ale aby nebyla zvyraznena dve temata, ktera se tykaji identicke zalezitosti - kvuli prehlednosti. Martinoslav zacny poriadne citat prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 slona utáhnu i já.....růčo...když bude ochočenej prosimte,delas jak kdyby si toho slona nosil na zadech " RAMBO" slona za prahnu za 1.4i 55kW a slapnu na hrb a jedu ne? Ne tak ted vazne,pokud HTP neco utahne tak moje 1.4i je trhac asfaltu,dit to moje natahnes za nej pul tuny a jede jak lenochod tak za to zaprahni HTP a ani ti to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 caute..mam 50kw Fabiu combi a 205/45/16...rv. 2001 a v TP maximalne 15tky..keby som poziadal Skodovku o posudenie rozmeru tak by mi to odsuhlasili? na kolko %? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 VRS: No zrovna od tebe to sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kodemi: ještě se mě zeptej kde se to doho HPTčka strkaj ty baterky , si koupim "enrdžajzr" a vydržím to i několikrát déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 slona utáhnu i já.....růčo...když bude ochočenej prosimte,delas jak kdyby si toho slona nosil na zadech " RAMBO" slona za prahnu za 1.4i 55kW a slapnu na hrb a jedu ne? Ne tak ted vazne,pokud HTP neco utahne tak moje 1.4i je trhac asfaltu,dit to moje natahnes za nej pul tuny a jede jak lenochod tak za to zaprahni HTP a ani ti to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 VRS: No zrovna od tebe to sedi fakt vtipne stalo sa ale tebe sa to stava dost casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Odpovim stejne No zrovna od tebe to sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozeFab Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Pozorujem , ze vsade kde sa tema tyka HTP motorov tak sa to zvrhne na flame . A ten flame tu sposobuju ako zistujem majitelia "nie HTP" skodoviek . To co mate pani , nejaky komplex z tychto motorov ci co ? Nejako to forum straca na urovni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Odpovim stejne No zrovna od tebe to sedi fakt sranda ale aj hlupy ludia su ludia bez urazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 VRS: Nic proti, ale bude lepsi, kdyz se zdrzis dalsich komentaru. Hloupost je lidska vlastnost, to je pravda, tak ji takovou nechme, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Pozorujem , ze vsade kde sa tema tyka HTP motorov tak sa to zvrhne na flame . A ten flame tu sposobuju ako zistujem majitelia "nie HTP" skodoviek . To co mate pani , nejaky komplex z tychto motorov ci co ? Nejako to forum straca na urovni . Uz jsem tady delsi dobu zadny flame nezaznamenal. A narovinu - kdyz to rika nekdo, kdo tady ma 23 prispevku, to mi prijde, no, rekneme, ponekud usmevne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Podle mého, rozměr 195/50 R15, jsou tak akorát co se týče ceny gum a kol, ale na letní litáky je to málo. U mě začína rozměr na 16", ta kola vypadají jako kola. Měl jsem tam 15", ale jen půl roku a šli do světa, vypadali jako bábovky na tom autě. Taky mám tu 40KW fábku a jezdím na 205/45 R16, je to úplně v pohodě. Nepoznal jsem rozdil a na spotřebě taky ne. Zajedu s těma kolama jak za 4,9 tak za 7,5l/Km. Ale je to věc vkusu a hlavně je to o penězích. Je tam docela dobrý rozdíl v ceně mezi 15" a 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 no hledme opet kladny nazor od cloveka co ty kola a pneu na aute skutecne ma stalke protvrzuje to co rikam, frfna jenom ten kdo vsechno resi od stolu a auto ma na 14 plechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 no hledme opet kladny nazor od cloveka co ty kola a pneu na aute skutecne mastalke protvrzuje to co rikam, frfna jenom ten kdo vsechno resi od stolu a auto ma na 14 plechách jj, takových názorů si cením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 jj, takových názorů si cením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.