amogh Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 krasny kola supr znacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 5. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2005 krasny kola supr znacka Díky moc, akorád mě sewe, že mě hned druhej den co jsem to měl na autě někdo ukradnul ty dvě kovový čepičky na ventýlky, asi někde před discotékou. Bohužel tady v příbrami je to takový podivný s autama na ulici, tak se člověk bojí abych to ráno nenašel na špalkách nebo snad nedej bože ležet na břiše Ale musím říct že i kromě toho že to to auto pozvedne vzhledově tak to drží v zatáčkách jako přibitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 me cepicky vydrzeli taky jenom chvilicku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 na patnáctkách je čorli hned, ale na sedeumnáctkách kupodivu ne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 6. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2005 No hlavně že mi nesebrali ty kola, ale taky jsem včera přemejšlel co když by jim to člověk trošičku zkomplikoval a dal tam místo 4 normálních a jednoho pojistnýho šroubu 3 obyčejný a 2 pojistný (každej od jinýho výrobce). Ale možná se na to vykašlu protože jak si člověk pořád tak po troškách vylepšuje auto tak jsem si začál shánět garáž a nebo garážový stání někde tady poblíž abych to už na ulici nenechával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 ja jezdim bez pojistnejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 Třeba Mercedesy, ač jeden alu ráfek stojí od 8K výše, pojistný šrouby taky nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 6. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2005 no fakt jo...nekecejte že to máte bez šroubů (pojistnejch), já jsem kopil ty OZtka co mi doporučoval prodejce, že prej nejsou ještě tak rozšířený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 No na FRS šrouby jsou, ale ty Mercedesy opravdu z fabriky vyjíždí na normálních... OZ jsou super, kdysi jsme je taky měli. Já tu mám jedny plonkový SIMBOLZ, ale nevím, jestli by šly na Škodovky, protože jsem je právě kupoval na jednoho z těch Medvědů, kterej pak šel do světa, takže mi tu zůstaly a na služebáka je dávat teda nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 ja mam dost netypicky srouby ke kolum - tim nechci rict ze mi je nekdo nemuze ukrast ale vzhledem k tomu ze mam vzadu dlouhy srouby tak je to stejne problem s pojistnejma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 6. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2005 ja mam dost netypicky srouby ke kolum - tim nechci rict ze mi je nekdo nemuze ukrastale vzhledem k tomu ze mam vzadu dlouhy srouby tak je to stejne problem s pojistnejma a jak vlastně máš široký disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 Ja mám na kolesách 2 poistné šróby a 3 obyčajné a alarm s náklonovým čidlom. Napriek tomu sa mi ťažko zaspáva, lebo za posledný rok ukradli na našej ulici kolesá 5 autám. Dúfam že mňa to obíde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 ja mam dost netypicky srouby ke kolum - tim nechci rict ze mi je nekdo nemuze ukrastale vzhledem k tomu ze mam vzadu dlouhy srouby tak je to stejne problem s pojistnejma a jak vlastně máš široký disky? 7,5´´ proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 6. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2005 ja mam dost netypicky srouby ke kolum - tim nechci rict ze mi je nekdo nemuze ukrastale vzhledem k tomu ze mam vzadu dlouhy srouby tak je to stejne problem s pojistnejma a jak vlastně máš široký disky? 7,5´´ proc? no jen se snažím jenom nějak si vysvětlit ty delší šrouby jak si řikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 no to je hezky ale na to sirka rafku vliv opravdu nema ale mam vzadu podlozky to je cely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host mucholap Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 no to je hezky ale na to sirka rafku vliv opravdu nemaale mam vzadu podlozky to je cely a mas roztazenou karoserii (myslim blatniky) nebo to sedne do toho puvodniho tvaru? na tvoji fotce se nezda, ze by ty kola nejak moc zbytecne cucely ven... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 7. Září 2005 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2005 no to je hezky ale na to sirka rafku vliv opravdu nemaale mam vzadu podlozky to je cely jo takhle....tak to je jiná : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 no to je hezky ale na to sirka rafku vliv opravdu nemaale mam vzadu podlozky to je cely a mas roztazenou karoserii (myslim blatniky) nebo to sedne do toho puvodniho tvaru? na tvoji fotce se nezda, ze by ty kola nejak moc zbytecne cucely ven... dik a proč by měli čučet ven??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 nic roztazenyho nemam :-) proc bych to delal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host mucholap Vloženo 10. Září 2005 Sdílet Vloženo 10. Září 2005 no moc to mu nerozumim:) ale mel jsem za to, ze kdyz das podstatne sirsi gumy nez byly puvodni seriovy a jeste pod to das podlozky, tak by to mohlo trochu vykukovat do stran:) proto jsem myslel, ze bys moh mit vytazeny blatniky, aby ty gumy "nevycuhovaly"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Září 2005 Sdílet Vloženo 11. Září 2005 jde oto jaký má kolo ET(zális-prostě jak je kolo vylezlí nebo zalezlí samo o sobě!!!), pak už de samo taky o to jak je širokej ráfek a pak i guma!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host mucholap Vloženo 11. Září 2005 Sdílet Vloženo 11. Září 2005 ahaaaa, tak to je tim ET diky za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Září 2005 Sdílet Vloženo 11. Září 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Září 2005 Sdílet Vloženo 11. Září 2005 kro mtoho gumy mam jenom o 1 cm sirsi nez serie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo Vloženo 11. Září 2005 Sdílet Vloženo 11. Září 2005 Taky jsem se rozhodl pro rozměr jako ty 195x50 R15 a vše je naprosto v poho. Ale spotřeba ti určitě stoupne, nejsou to nějak závratná čísla mě to dělá tak 0,2 - 0,3l. Jo, hlavně si kup pořádný pneu ať nemusíš řešit hlučnost kol jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.