Publikováno Duben 21, 200916 r Zdravim nefunguje mi zadní odstřikovač nevím co s tím. Může to být prdlou pojistkou?Hledal jsem která by to mohla být ale nenašel jsem poradíte někdo?Dík
Duben 21, 200916 r A čerpadlo tlači ? Ak ide čerpadlo tak to poistkou nebude ale skor nejakou hadičkou alebo je nejakym sajrajtom zapchata tryska.
Duben 21, 200916 r no něco bzučí tak asi čerpadlo jde zkusim mrknout pod tapec dveří kufru jestli tam něco neuvidim Upraveno Duben 22, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Duben 23, 200916 r Me kdyz nesel zadni ostrikovac u FI, ale jakoby to bzucelo ze to chce strikat, tak to bylo motorkem prej, a tim ze se moc casto nepouzival, nevim jestli je to stejny jako u ROOMa ale je to dost mozny
Květen 14, 200916 r a pricina? jako nekde primo ve dverich? ty vado to jsi do tech dveri asi napumpoval dost smesi co?
Květen 14, 200916 r když otevřeš dveře nahoř je vedle pantů gumová krytka (harmonika) na kabely z pátých dveří do karoserie tak v tom rozpůlená hadička
Květen 15, 200916 r evidentna vyrobna vada .. material nezvladol .... info pre ostatnych . ono to nerupne hned . zacina sa to velminenapadne .. tlak vody spliechajucej na zadne okno sa pomali zmensuje ... az to prestane a tecie cez dver , do priestou zadneho svetla a mne tiekla voda dokonca aj cez 12V zasuvku v kufri ... .. oprava spojkou v sevise je nanic nakolko vzhladom na umiestnenie ta spojka casom prdne alebosa to ulomi na okrajoch .. odporucam poriesit vlastnymi silami .. a rozumnejsie .. Upraveno Květen 15, 200916 r od LUKY-007
Říjen 10, 20168 r V 15.5.2009 at 10:54, LUKY-007 napsal: evidentna vyrobna vada .. material nezvladol .... info pre ostatnych . ono to nerupne hned . zacina sa to velminenapadne .. tlak vody spliechajucej na zadne okno sa pomali zmensuje ... az to prestane a tecie cez dver , do priestou zadneho svetla a mne tiekla voda dokonca aj cez 12V zasuvku v kufri ... .. oprava spojkou v sevise je nanic nakolko vzhladom na umiestnenie ta spojka casom prdne alebosa to ulomi na okrajoch .. odporucam poriesit vlastnymi silami .. a rozumnejsie .. Ahoj, řeším stejnej problém u Supa II. Přesně to samé, prasklá hadička v přechodu do pátých dveří. Po 4 dnech mi dokonce přastalo fungovat elektrické ovládání dveří kompletně - ale to už je jiný příběh. Teď nevím, jak to řešit, předpokládám, že nějaká spojka určitě bude existovat, měnit celé vedení a rozebrat kvůli tomu celé auto se mi fakt nechce. Jaké řešení jsi měl Ty na mysli?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.