stihacka Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Je pravda že na zadku se měněj ložiska snad jen vyjimečně a ty brzdy zareznou spíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fgjka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdravim ,nechci zakladat nove tema protoze se jedna asi tez o lozisko.Podle toho co jsem v tomto tematu vycetl tak zacinam mit tez problem s lozisken na prednim kole.Problem je v tom ze nemuzeme s technikem zatim urcit o kterou stranu se jedna.Asi je lozistko na odchodu teprve na zacatku a nemuzem urcit stranu.Lozisko kvika jen pri zataceni na pravou stranu(od 40 do 60km/h je to nejlepe slyset).Kdyz tocim do leva nic nekvika,nekvika i kdyz jedu rovne.Technik auto zvedl na zvedak ale i tak nic nenasel asi je lozisko teprve v pocatku a prej zadna vule nikde neni a pri otaceni na prazdno nic nehuci.Mam teda dotaz zda ma nekdo podobnou zkusenost .Kdyz tocim do prava zda huci prave lozisko nebo leve?Diky za pomoc. Technok tvrdi ze ikdyz se lozisko kousne tak ze se nic hrozneho nestane,ze jen to bude hucet ale nechtel bych aby me upadlo kolo ve 130ti Ahoj, mám podobný problém, akorát to kviká pouze při jízdě rovno, zatáčení na levou stranu a při jakékoliv rychlosti. Co mě ale odrazuje od toho, že to není ložisko je to, že problém nastal po výměně přední kotoučů a destiček ATE powerdisc a kvikání i při menším sešlápnutí brzdového pedálu okamžitě přestane. Brzdy jsem sundal, zkontroloval zda tam není žádná nečistota nebo výrobní vada, ale nic. Jedná se pouze o levé přední kolo. Myslíte, že to stále bude ložisko? Děkuji za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.