vlacek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ahoj mate nekdo zkusenosti s touhle autokosmetikou http://www.carvalet.cz/index.php?main_page=index&cPath=1 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj, mám od nich aktivní pěnu s voskem a můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 mám od nich tu sračku na gumy aby se leskly a vosk s drobnými brusnými částicemi, docela bomba drobné škrábance jako třeba pod klikou dobře odstraňuje, pracně se leští(myslím více než normální vosky) a to na gumy se dá použít i na venkovní lišty z plastu a také dobré..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass004 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 mám leštící mléko na lak a tu renovační pastu. Po tom mléku se to krásně dlouho leskne, dobře se s tím pracuje. Ta renovační pasta už je horší, musí se to pořádně rozleštit a vždy mi stejně zůstanou drobný fleky. Spíš by mě zajímalo jestli někdo má zkušenosti s těma autošamponama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.