montas Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak pan Růžička se rozhodl http://hokej.sport.cz/hokej/ms2009/cesky-t...s-stepanek.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 koukam že už by se klidně dal i nějakej mančaft skodahome dohromady :-))))))....... montas:za sebe bych asi taky dal první šanci štěpankovi, co sem viděl tak chyta jistě bez nějaky znamky nervozity,což dost důležity.Mensator tak jistej v repre nebyl a o Pruskovi bych ani neuvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já ani nemyslel štěpu, mě vadí ten Mensátor na tribuně . Jinak i já jsem z hokejem lehce spjat (dělám sponzora synovi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) jooo tak to ti nezavidim...kde sou ty doby kdy sme všechno fasovali erarní a kupoval si jen helmu-rybano a ponožky.....dneska sotva zvladnu sponzorovat sebe a to už nerostu :-)))) Editováno: 24. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 koukám tady se sešel samej odborník na slovo vzatej. co říkáte prvním zápasům? myslím,že tak hrozný to zase nebylo... mimochodem,nevěřili byste,jak je těžký sledovat hokej na Ukrajině... musel jsem využít pirátskýho streamu maďarský televize a to je opravdu slast, když ištvan moderuje zápas česko-norsko. škoda jen,že jsem nestihl zápas slovensko-madarsko tamtéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 tak podle mě první zápas celkem povedenej i koukat se nato dalo...ale včera to byla opravdu slast to sledovat,sice se vyhralo ale takhle povinně odehrany zápas z obou stran-no nevim.kvalitativně bych to přirovnal jako když jdu někam koukat na II.národní.každopadně sem zvědavej na první ostrejši mač s Finama,bohužel sem v práci tak mě čeka asi taky nějakej ten pirat přenos :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Co řikáte na toto: http://hokej.sport.cz/hokej/ms2009/cesky-t...-a-obrance.html Ružičku prostě nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 co konkretne nechapes? chvalabohu ze som vcera nepozeral hokej (bol som bratrancovi na svadbe ) asi by ma porazilo z toho cirkusu co tam slovaci predvadzali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 s tou naší výhrou nad slováky bych se moc nechlubil,protože slováci byly dost utahaní z předešlého dne kdy hráli s finama.to samé jak my když sme dostali na prdel od kanady,to jsme taky byly utahaní po předešlém dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zofre Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak to byla tragédie s těma Švédama dneska... Ti naši neměli zřejmě svůj den, slušně řečeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 no nevim, me se ten hokej se svedama docela libil, hold stesti stalo na jejich strane, je to sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dnes jsem zvědavej jak dopadne Rusko-USA.To bude boj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 no nevim, me se ten hokej se svedama docela libil, hold stesti stalo na jejich strane, je to sport taky bych to tak viděl, podobně jako Chelsea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Viete ako sa "pise"smajlik do mobilu po cesky ked sa pise na slovensko???? No predsa 8:0 ..... ps: vcera prebehla eterom sprava, ze trenerom slovenskej reprezentacie ostava ten isty" manik" co sa podpisal za tohtorocne "slovenske"uspechy takze sa mozete o rok tesit na "noveho" smajlika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.