Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem se rozhodl založit toto téma a udělat průzkum kdo jaký mobilní telefon má a jaky s nim má zkušenosti?

Ted momentálně čekám na příchod Nokie E75. Jsem zvědavej za jako u bude cenu a kdy se konečně začne prodávát.

Vloženo

S přítelkyní máme N73 nejpomalejší a nejnepovedenější mobilní telefon NOKIA co jsem kdy měl, uvažuji i te tvé N95 ale nemám money, N75 vypadaá hezky ale je to spíš na maily internet atak...

Vloženo
S přítelkyní máme N73 nejpomalejší a nejnepovedenější mobilní telefon NOKIA co jsem kdy měl, uvažuji i te tvé N95 ale nemám money, N75 vypadaá hezky ale je to spíš na maily internet atak...

he...že tě baví nosit takovou "cihlu" v kapse... :)

Vloženo

tak já používám Sony Ericsson. Jinak je to už můj 4 kousek od SE, nejdřív T610,K700i,K750i a teď K790i, a jsem s ním maximálně spokojenej... Další mobil bude zase SE kol117

Vloženo

Já jsem zkoušel hodně telefonu včetně SE,Motoroly a stejně jsem se vrátil k Nokii i když vím že jsou předraženy.

Ted mám Nokii 6500 slide a jak řiká TomV pro mě to je už přes rok nepřekonatelný telefon :palec2: A navic má kvalitní foták i přesto že to je 3,2Mpix.

Vloženo

Motorola Razr V3 black od zacatku, co se do CR zacaly dodavat, takze uz ho mam par let lol ale maximalni spokojenost, zatim vic nepotrebuju, net mam vsude, kam se dostanu, takze pohodicka.

Vloženo

tak ja si letos poprvi pořidil něco od nokie e66-ku kdyby nebyla zdarma tak bych asi do ni nešel...bohužel ze všech z kterych sem si moh vybrat měla operační system a integrovnou gps....byl sem zvyklej na něco malyho akorat do kapsy což tohle opravdu neni

Vloženo
tak já používám Sony Ericsson. Jinak je to už můj 4 kousek od SE, nejdřív T610,K700i,K750i a teď K790i, a jsem s ním maximálně spokojenej... Další mobil bude zase SE kol117

he 610ku sem měl taky... :) ted by se mě zamlouvala W960ka :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...