Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja som si pred mesiacom kúpil SE C902, celkom mi vyhovuje. predtým N6300 tiež suprový telefonik, ešte zopár starších modelov mám a HTC TyTnII ale ten je ťažký tak ho používam len na WIFI net a semtam ako navi

raca: Nokii E66 jsem testoval cca měsic a je to povedený telefonek až na ten foták-to je jeho slabota ale jinak parádní záležitost.

Ted má přijit na trh Nokia 6700 a to podle mě bude velmi povedený telefon:

http://www.ifotovideo.cz/clanek.php?id=2112

bude mít OS?

• Autor

Co to je OS??? :help:

operacni system?

Já mám už skoro dva roky N95 funkčně dobrý ale už vypada jako popelnice hodně ošoupaná a některý tlačítka už nefachčí ale jinak jsem nokiak prostě mě vyhovují

raca: Nokii E66 jsem testoval cca měsic a je to povedený telefonek až na ten foták-to je jeho slabota ale jinak parádní záležitost.

Ted má přijit na trh Nokia 6700 a to podle mě bude velmi povedený telefon:

http://www.ifotovideo.cz/clanek.php?id=2112

tak to máš pravdu fotak naprd....signal má taky horší ... a spouští se sami procesy:protokol a kontakty....kdybych něchtěl navigaci zustal bych u svyho oblibenyho letityho  samsungu e720

jj symbian, není to E ani N řada

• Autor

Jooooooooo!!!!! Jsem blbej...operační systém!!! Já myslim že N6700 nemá OS.

• Autor

'štěpán 4x4' : N95 jestli nepouživáš navigaci tak docela jde.S těma 8G maji vymakanější umístění GPS modulu přímo v mobilu což je znát.

Jinak se mi zdá že Nokia už dlouho nevyrobila žádny pěkný telefon což mě docela štve.

bez OS už nechcu

navíc v aute Nokia nabi na pevno,Hf nokia,BT modul Nokia, takže tel bude co nokia s OS :D

• Autor

'SeatJim' : má to svoje výhody ten operační systém a nevýhody.Já ho napřiklad nevyužiju protože telefon mám pouze na volání a sms...Navigaci mám přenosnou a myslim si že operační systém ten mobil dost zpomaluje i když je pravda že ted ty OS jsou mnohem rychlejší než dřív :palec2:

Taky mam v aute HF origo nokia i modrej zub Nokia... ale dalsi telefon bude malej bratricek k pc, takze iPhone lol

Mám už pár měsíců Samsung SGH U800 Soul.S telefonem víceméně jen volám a píšu SMS.Tenhle se mi líbil kovovým tělem a hlavně je hooodně tenký,což byl důležitý argument,protože telefon nosím zásadně v kapse.Jsem spokojenej,akorát je trochu pomalejší a začal trochu vrzat

Upraveno od jirka3

• Autor

Iphone??? Nééé!!! Neblázni.Přijed na pivo a vymluvim Ti to!!!

navigačku v ní nepoužívám ale mapy tam mám ale vubec mě to nevyhovuje,navigačku mám lepší.Ale za chvilku mě u operátora končí smlouva tak už pomalu začínám přemýšlet co si vzít za nový tel tak poraď ale určitě nokia

já si zvykl vyhovujeme all in one, mob+foto+gps+přehřavač

Romario: lol ty blaho, stejne jako se mi kdekdo snazil vymluvit MacBook, moje srdce patri jedine jablicku kol5 Otec ted ma Nokii E65 nebo co to je a to me moc neoslovilo, porad si nemuzu vybrat... ale taky bych tu Motorolu uz po 4 letech docela vymenil ;)

Upraveno od houmik

mě jedině může domu SE. nejdřív K750i a teď mám C902 a naprostá spokojenost

• Autor

Štěpane: těžko radit...záleži co od toho očekáváš.Jak jsem psal...já třeba mám mobil na telefonování a na sms...nic jiného tam nepožaduju-maximálně víceméně kvalitní fotáček.Uvidime co přinese E75.Viděls ji? Docela zajimavé provedení.

Rosto: Ty už máš mobil přes pět let? Ty woe...tak jseš borec!!! Ale baterky museji být KO ne?

Jednou už jsem je měnil ale jinak OK. :palec2:

E50 přes 2 roky. Nic jiného jak Nokii ani náhodou. Telefony obměňuju teprve až total zkape. Předešlou Nokii 6210 jsem měl asi 6 let a s původní baterkou. Pak se ale občas začala sama vypínat, už byla rozvrzaná a ztrácela kontakt s baterkou. Vždycky vybírám v kategorii manažerských tel.

Štěpane: těžko radit...záleži co od toho očekáváš.Jak jsem psal...já třeba mám mobil na telefonování a na sms...nic jiného tam nepožaduju-maximálně víceméně kvalitní fotáček.Uvidime co přinese E75.Viděls ji? Docela zajimavé provedení.

uživatelsky jsem na tom stejně jako ty hodně píšu a volám a fotím.ale E75 jsem ještě neviděl.Ale už bych chtěl něco menšího než N95=tlačí mě to v kalhotech :p

• Autor

Tome: ty bejku...Tobě to taky plati firma takže si vybírat mužeš co chceš :p

Tak ja hlasim, ze momentalne pouzviam Nokii E66 a naprosta spokojenost. vyzkousel jsem uz plno znacek, ale jednoznacne nejvic spokojeny jsem s Nokiema a uz jim asi zustanu verny naporad... E66 je pro me naprosto dostacujici, pres den dokaze udelat docela uchazejici fotky, ale vecer des bes... ale s tim jsem do ni sel, vedel jsem to.. dulezite pro me bylo, ze je pomerne tenka, vypada luxusne a ma kovovou kontstrukci a neni to zadna plastova uvrzana krabicka... taky nemam rad uplne lehke mobily, musim ho citet v ruce...no a taky jsem si nesmirne zvykl na vysouvacku, supr vec :palec2::palec2:

vždycky jsem měl nokie..zkusil jsem iphone byl jsem sním spokojen než jsem si rozbil display.. lol takže ted zase nokie 6500clasic

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.