houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 V pohode v pohode... staci klidne tady a procpak ne? Mne se zrovna libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jj díky,i když já chci telefon kterej bude dobrej na přehrávání muziky,doted sem si kupovala SE typ walkman ,na muziku gut ale ostatní .. A který fce ti nevyhovujou ,nebo co se ti na walkmanu nelíbí...?tenhle je nadupanej.. http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/so...86/default.aspx já mám W910i a spokojenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A který fce ti nevyhovujou ,nebo co se ti na walkmanu nelíbí...?tenhle je nadupanej.. http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/so...86/default.aspx já mám W910i a spokojenost.... tady nejde o to že nelíbí,ale o značku SE ,měla sem tři a každej mi odešel a každej byl pořád v opravně víš..ted mám w890i a mám ho přes půl roku a už byl snad 3x opravovanej..pořád se seká,vypíná..chjo..takže přemýšlím o nokii..jinak ten telefon co máš ty,má brácha a taky je spokojenej ..tak jen asi já mám smůlu,bo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jj děkuju moc o tomhle telefonku sem už slyšela..není špatnej klucííí klucíííí Jenda dostal hubana aha aha závidíte nemáš za co PS: já osobně jsem chtěl jít do tohohlec : http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/no...92/default.aspx je to taková vylepšenina 6300, hlavně rozměrama mě dostal, fakt mrňavej vcelku odolnej mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dnes mi volali z práce že v ponděli vyfasuju novej mobil...jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ja dneska prohodil jen tak mezi reci, ze za "vydelany" penize tady z domova bych prosil novej telefon nikdo se moc netvaril, tak sup sup, potrebujeme vic hostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dnes mi volali z práce že v ponděli vyfasuju novej mobil...jsem zvědavej... Ty se máš...já si ale počkám na 6700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dnes mi volali z práce že v ponděli vyfasuju novej mobil...jsem zvědavej... tak se pak pochlub chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já už to vím ted...Nokia 6300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romane? na co ten vztek, lepší jak drátem do oka To já mám jako služebák nějakou prehystorickou Nokii nejnižších řad, ale co....volat to umí a tím to začíná a končí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsem docela zvědavej na Nokii E52,měla by bejt dostupná v druhý polovině roku a jestli se výdrž baterie trochu přiblíží udávané hodnotě,okamžitě do ní půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jirko: taky jsem na to zvědavej a už se mi na ní ptalo minimálně pět lidiček z fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já už to vím ted...Nokia 6300 Co se čílíš Romčo....vždyť je to dobrej telefon...a budeš mít stejnej jako já a hlavně ber to pořád jako SLUŽEBNÍ TELEFON..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já vím Marku ale kdybys věděl kolik nám za ten telefon naučtuju tak bys mluvil jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ale jo ale pořád je služební tak to neřeš...to řeší tvůj jmenovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak tomu si myslím, že mu je to srdečně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Martin Roman? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ano.......správně romčo...máš červenej puntík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ten má taky Nokii 6300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no vidíš....jsi jako pán velkomožný...stejně vybaven...a furt brečíš..ty ty ty jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Docela by mě zajimal tento model: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ten vypadá luxusně, věřím tomu, že cenovka bude taky "luxusní" To už je spíš minilaptop, než mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Romííí jukni prosím na nokiu xpressmusic 5310,písni mi pak na skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Docela by mě zajimal tento model: Jo tak na ten se už, moc těšim Romariooo bude vědět, psal jsem mu tehdá SZ. Už se prodává dávno v USA i v Evropě, ale my Čecháčci, musím furt čekat, ale na druhou stranu, až sem přijde, (mělo by to byt 2. čtvrtletí, což už by mělo byt teď někdy, už je ofiko na nokia.cz, ale přesný termín tam není) snad už bude mít vychytaný jak HW tak i SW mouchy, přemýšlel jsem tehdá o Nokii 5800 XM a narazil jsem na tudle N97, takže snad asi vemu tuhle, teď mam starou 6230i, pač mi jednoho krásného dne umřela N73, v servisu mi řekli, že je ohlá základní deska, nic jsem s nim nedelal a vono tohle, neuznaná záruka atd. kamošovi co dělá výtahy spadla tušim E75 z 7. patra obouchala se v šachtě o stěny, než spadla dolu a přežila to uplně v pohodě, akorat ji musel narovnat... a docvaknout nějakej rámeček. jinak předtim jsem měl: nokie 3110, 3210, 3310, 8310, pak SE T610, pak nokii 6230, 6230i a tu N73 a teď z5 6230i => možná v budoucnu tu N97. Co Vy na ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Mrknu se na to a dám Ti vědět čertice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.