Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nokia 5310 Xpressmusic v pěti barvách za cenu 3600,- s dani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Docela by mě zajimal tento model: maš nejake info o tomto modelu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 maš nejake info o tomto modelu ?? Zatím ne.Nikdo z dostributoru nemá ani jako objednané zboži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zatím ne.Nikdo z dostributoru nemá ani jako objednané zboži. tak jak bude nejake info tak mě prosim napiš dikyyy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrá! Ale počítej s tim že ta cena bude ze začátku pohybovat okolo 17 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrá! Ale počítej s tim že ta cena bude ze začátku pohybovat okolo 17 tisic. nevadí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já jsem se dival dnes na Samsunga 8300 a vypadá designově moc pěkně! Cena je trochu vyšší ale je fakt pěkný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak já si můžu v práci vybrat nějakej novej mobil...a váhám: NOKIA 6700 nebo NOKIA E65..zatím se ofiko neprodávaj..ale....jen u E65 mi vadí symbian....Tak co Romčo...co radíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Hele a co ten "dvoukarťák" emgeton.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ta Ečková řada má slabé fotáky a rozhodně bych počkal na Nokii 6700 i když cenově to nebude nic levného.S tim počítej. Jinak Mišák si dnes objednal dva kousky Emgetonu se dvěma dulnima SIM kartama: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No cena navadí...platí firma......já asi půjdu do N6700..měl jsem N 6100..6300..a snad 6700...věrnost řadě....mě u toho éčka vadí moc symbian..takže asi má smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak tady toho Emgetona máme doma, trochu slabší foťák, ale jinak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak alespoň já u mobilu foťák neřeším....na focení mám fo´ták.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jo a čí je ten emgeton výrobek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak alespoň já u mobilu foťák neřeším....na focení mám fo´ták.... Jooooooooooooooooo?????????????????????????? A já myslel Máro žes ho poslal zpět!!! Ty chajzle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 JÁ MÁM UŽ ASI 4 ROKY MJŮ 500.......takže smolík Romčo..vratku máš na počtě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Už jsem ho tu zminoval...jsem zvědavej na testy až přijde k nám na trh.... nějaký videjko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Najmis: vypadá nabušeně! A ten 8M fotáček...mazec...škoda jen že to ovládání u SE mě prostě nejde k srdci a asi si na něj v životě nezvyknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jj konečně fakt nadupanej walkman...jen mohli ještě dát krytku optiky... vychytávka je třeba ten "stojánek" nebo jak to nazvat....dá se pak hezky koukat na TV nebo filmečky... Ovládání je klasika...Nokie VS SE obě strany říkají obojí... ale to je věcí názoru,zvyku atd...to nemění nic na funkcích a vybavenosti tel.... jen si netroufám odhadnout za jakou tak bude cenovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ten SE nevypadá zle, ale za mne ten Samsung S 8300 o kterym se zmiňoval Roman navíc Samsung má ty foťáčky v telefonu přeci jen víc zmáklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Toho Samsunga si taky chci osahat.Vypadá fakt taky hodně slušně i po designové stránce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale romčo..osahat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jj samsung má výborný displeje a fotáky taky,ale mě by v případě w 995 rozhodně nešlo o foták... mno ale když už tam je 8mp proč néé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dnes jsem měl v ruce Nokii 5310 Xpressmusic a vypadá to fakt dobře.Tenké tělo a designově docela povedený phone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Že vím Romčo pro koho je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.