Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak já si můžu v práci vybrat nějakej novej mobil...a váhám: NOKIA 6700 nebo NOKIA E65..zatím se ofiko neprodávaj..ale....jen u E65 mi vadí symbian....Tak co Romčo...co radíš?

Vloženo

Ta Ečková řada má slabé fotáky a rozhodně bych počkal na Nokii 6700 i když cenově to nebude nic levného.S tim počítej.

Jinak Mišák si dnes objednal dva kousky Emgetonu se dvěma dulnima SIM kartama:

post-6947-1243531005_thumb.jpg

Vloženo

No cena navadí...platí firma......já asi půjdu do N6700..měl jsem N 6100..6300..a snad 6700...věrnost řadě....mě u toho éčka vadí moc symbian..takže asi má smůlu...

Vloženo

jj konečně fakt nadupanej walkman...jen mohli ještě dát krytku optiky... ;) vychytávka je třeba ten "stojánek" nebo jak to nazvat....dá se pak hezky koukat na TV nebo filmečky... :palec2:

Ovládání je klasika...Nokie VS SE obě strany říkají obojí... :) ale to je věcí názoru,zvyku atd...to nemění nic na funkcích a vybavenosti tel....

jen si netroufám odhadnout za jakou tak bude cenovku... :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...