Speeder Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ja som si pred mesiacom kúpil SE C902, celkom mi vyhovuje. predtým N6300 tiež suprový telefonik, ešte zopár starších modelov mám a HTC TyTnII ale ten je ťažký tak ho používam len na WIFI net a semtam ako navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 raca: Nokii E66 jsem testoval cca měsic a je to povedený telefonek až na ten foták-to je jeho slabota ale jinak parádní záležitost.Ted má přijit na trh Nokia 6700 a to podle mě bude velmi povedený telefon: http://www.ifotovideo.cz/clanek.php?id=2112 bude mít OS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Co to je OS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 operacni system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já mám už skoro dva roky N95 funkčně dobrý ale už vypada jako popelnice hodně ošoupaná a některý tlačítka už nefachčí ale jinak jsem nokiak prostě mě vyhovují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 raca: Nokii E66 jsem testoval cca měsic a je to povedený telefonek až na ten foták-to je jeho slabota ale jinak parádní záležitost.Ted má přijit na trh Nokia 6700 a to podle mě bude velmi povedený telefon: http://www.ifotovideo.cz/clanek.php?id=2112 tak to máš pravdu fotak naprd....signal má taky horší ... a spouští se sami procesy:protokol a kontakty....kdybych něchtěl navigaci zustal bych u svyho oblibenyho letityho samsungu e720 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jj symbian, není to E ani N řada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jooooooooo!!!!! Jsem blbej...operační systém!!! Já myslim že N6700 nemá OS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 'štěpán 4x4' : N95 jestli nepouživáš navigaci tak docela jde.S těma 8G maji vymakanější umístění GPS modulu přímo v mobilu což je znát. Jinak se mi zdá že Nokia už dlouho nevyrobila žádny pěkný telefon což mě docela štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 bez OS už nechcu navíc v aute Nokia nabi na pevno,Hf nokia,BT modul Nokia, takže tel bude co nokia s OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 'SeatJim' : má to svoje výhody ten operační systém a nevýhody.Já ho napřiklad nevyužiju protože telefon mám pouze na volání a sms...Navigaci mám přenosnou a myslim si že operační systém ten mobil dost zpomaluje i když je pravda že ted ty OS jsou mnohem rychlejší než dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taky mam v aute HF origo nokia i modrej zub Nokia... ale dalsi telefon bude malej bratricek k pc, takze iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Mám už pár měsíců Samsung SGH U800 Soul.S telefonem víceméně jen volám a píšu SMS.Tenhle se mi líbil kovovým tělem a hlavně je hooodně tenký,což byl důležitý argument,protože telefon nosím zásadně v kapse.Jsem spokojenej,akorát je trochu pomalejší a začal trochu vrzat Editováno: 22. Duben 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Iphone??? Nééé!!! Neblázni.Přijed na pivo a vymluvim Ti to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 navigačku v ní nepoužívám ale mapy tam mám ale vubec mě to nevyhovuje,navigačku mám lepší.Ale za chvilku mě u operátora končí smlouva tak už pomalu začínám přemýšlet co si vzít za nový tel tak poraď ale určitě nokia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já si zvykl vyhovujeme all in one, mob+foto+gps+přehřavač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Romario: ty blaho, stejne jako se mi kdekdo snazil vymluvit MacBook, moje srdce patri jedine jablicku Otec ted ma Nokii E65 nebo co to je a to me moc neoslovilo, porad si nemuzu vybrat... ale taky bych tu Motorolu uz po 4 letech docela vymenil Editováno: 22. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 mě jedině může domu SE. nejdřív K750i a teď mám C902 a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Štěpane: těžko radit...záleži co od toho očekáváš.Jak jsem psal...já třeba mám mobil na telefonování a na sms...nic jiného tam nepožaduju-maximálně víceméně kvalitní fotáček.Uvidime co přinese E75.Viděls ji? Docela zajimavé provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Rosto: Ty už máš mobil přes pět let? Ty woe...tak jseš borec!!! Ale baterky museji být KO ne? Jednou už jsem je měnil ale jinak OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 E50 přes 2 roky. Nic jiného jak Nokii ani náhodou. Telefony obměňuju teprve až total zkape. Předešlou Nokii 6210 jsem měl asi 6 let a s původní baterkou. Pak se ale občas začala sama vypínat, už byla rozvrzaná a ztrácela kontakt s baterkou. Vždycky vybírám v kategorii manažerských tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Štěpane: těžko radit...záleži co od toho očekáváš.Jak jsem psal...já třeba mám mobil na telefonování a na sms...nic jiného tam nepožaduju-maximálně víceméně kvalitní fotáček.Uvidime co přinese E75.Viděls ji? Docela zajimavé provedení. uživatelsky jsem na tom stejně jako ty hodně píšu a volám a fotím.ale E75 jsem ještě neviděl.Ale už bych chtěl něco menšího než N95=tlačí mě to v kalhotech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tome: ty bejku...Tobě to taky plati firma takže si vybírat mužeš co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak ja hlasim, ze momentalne pouzviam Nokii E66 a naprosta spokojenost. vyzkousel jsem uz plno znacek, ale jednoznacne nejvic spokojeny jsem s Nokiema a uz jim asi zustanu verny naporad... E66 je pro me naprosto dostacujici, pres den dokaze udelat docela uchazejici fotky, ale vecer des bes... ale s tim jsem do ni sel, vedel jsem to.. dulezite pro me bylo, ze je pomerne tenka, vypada luxusne a ma kovovou kontstrukci a neni to zadna plastova uvrzana krabicka... taky nemam rad uplne lehke mobily, musim ho citet v ruce...no a taky jsem si nesmirne zvykl na vysouvacku, supr vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 vždycky jsem měl nokie..zkusil jsem iphone byl jsem sním spokojen než jsem si rozbil display.. takže ted zase nokie 6500clasic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.