Přejít na obsah

leve svetlo - nesviti obrysove a xenon

elmarees

Doporučené příspěvky

a co poooojistky? ;)

to jsem zkousel jako prvni -ok. Ale byl jsem uz v servisu, takze: obrysove vymenili, vybojka - ok, ale trafo KO:(...rekl mi, ze stoji 8500,-. Takze musim sehnat na netu. Jsem prave myslel, ze to bude nejaka blbost, kdyz najednou prestal svitit xenon a obrysovka - ale asi shoda nahod

Editováno: , autor: elmarees
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak si myslel tuhle vetu: kdyz najednou prestal svitit xenon a vybojka ? Jinak trafo sezenes tady na foru za 500Kč stejne tak vybojku, stejnou jakou sezenes v servisu ti tady prodaj taky kolem 500Kč. Nevim uz jmeno cloveka od kteryho sem to kupoval, ale nedavno sem si od nej bral jedno trafo do rezervy.

Odkaz ke komentáři

Jak si myslel tuhle vetu: kdyz najednou prestal svitit xenon a vybojka ? Jinak trafo sezenes tady na foru za 500Kč stejne tak vybojku, stejnou jakou sezenes v servisu ti tady prodaj taky kolem 500Kč. Nevim uz jmeno cloveka od kteryho sem to kupoval, ale nedavno sem si od nej bral jedno trafo do rezervy.

uz jsem to opravil xenon a obrysovka :) .... za 500 !!!???!!!, tak to bych do toho sel...stejne ale pak resim problem z popraskanym plastem na obou svetlometech...ted se jeste navic stehuju a nechce se mi davat do auta tolik penizku

Odkaz ke komentáři

K tym krytom: je pravda, ze casom sa "pokazia", da sa to riesit ich vymenou, obcas sa da napr. na tuning. zrazoch kupit nove. Problem bude len ako ich tam prirobit, mozes sa inspirovat temou, ktora tu bola o "rozdelani prednich predface svetel".

Ak by si chcel menit za klasiku, tak xeny od Teba kupim. ;)

Odkaz ke komentáři

K tym krytom: je pravda, ze casom sa "pokazia", da sa to riesit ich vymenou, obcas sa da napr. na tuning. zrazoch kupit nove. Problem bude len ako ich tam prirobit, mozes sa inspirovat temou, ktora tu bola o "rozdelani prednich predface svetel".

Ak by si chcel menit za klasiku, tak xeny od Teba kupim. ;)

bylo mi receno, ze ty plasty nejdou vymenit, jen u predface. Rozebirani tech xenonovych jsem nekde videl (vycisteni). Ale ty moje jsou dost hodne popraskane, takove prtave prasklinky (opravdu hodne a tesne vedle sebe) - tzn. ze v noci nic nevidim. Kdyz si treba rozsvitim v noci mlhovky, tak na me ani nikdo nezablika...akorat ty dalkove sviti, to prosviti a neco vidim.

proste ty cele svetlomety jsou v p.... a navic jeste to trafo, takze jsem z xenonovych svetel, trochu znechucenej

zatim musim sehnat, to trafo a pak ty svetlomety (ale ted jsem bohuzel vyzdimanej z toho bytu - nabytek, lednicka, pracka :))

Editováno: , autor: elmarees
Odkaz ke komentáři

Viem co myslis, take plasty som uz videl. Kolko tie svetla pouzivas, ze su take popraskane? Robil si s tym nieco, alebo to same tak spravilo?

Pohladaj si tu temu, o rozoberani sa tam aj obrazkovalo. Ono ich vlastne nerozoberies, ale rozpilis a potom zosilikonujes...

bylo to uz od doby co jsem oktu koupil...fakt jsem se udivil - rikal jsem si: "jo, parada xenony" a ono v noci bylo hovno videt, az jsem se zdesil. Pred tim jsem mel pasata, felicii, ale tak malo jsem toho v noci fakt nikdy nevidel :). Sam se s tim drbat nebudu...nemam garaz a ani zahradu... :). Musim koupit nove svetla a nekomu zaplatit, at mi to udela....

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

To nejde, musis tam dat origo, v nem je i logika co ovlada naklon svetel, navic bys musel cely svetlo prekopat abys to tam nacpal. Jak mas stary vybojky ve svetlech? Neni to spis tim, ze uz sou vysviceny? Je mi divny, ze by to bylo tak popraskany, ze bys nic nevidel... Pokud maj nasviceno vic jak 100-150tis km a vymenis je, tak to bude hodne znat.

Odkaz ke komentáři

To nejde, musis tam dat origo, v nem je i logika co ovlada naklon svetel, navic bys musel cely svetlo prekopat abys to tam nacpal. Jak mas stary vybojky ve svetlech? Neni to spis tim, ze uz sou vysviceny? Je mi divny, ze by to bylo tak popraskany, ze bys nic nevidel... Pokud maj nasviceno vic jak 100-150tis km a vymenis je, tak to bude hodne znat.

to muzou byt i vysviceny, jo?...jsou tam minimalne 2 roky (tak dlouho auto mam) a pred tim nevim :). Nasel jsem jeste to trafo na www.skoda-dily.cz za 4000,-, coz je taky dost, kdyz to tu nekdo prodaval za 500,- :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...