elmarees Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 je tam nejake spolecne trafo nebo neco? Zitra s tim zajedu do skodovky...kolik to asi bude kostovat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 je tam nejake spolecne trafo nebo neco? Zitra s tim zajedu do skodovky...kolik to asi bude kostovat? Diky a co poooojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) a co poooojistky? to jsem zkousel jako prvni -ok. Ale byl jsem uz v servisu, takze: obrysove vymenili, vybojka - ok, ale trafo KO:(...rekl mi, ze stoji 8500,-. Takze musim sehnat na netu. Jsem prave myslel, ze to bude nejaka blbost, kdyz najednou prestal svitit xenon a obrysovka - ale asi shoda nahod Editováno: 24. Duben 2009, autor: elmarees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 dotaz, je velky problem predelat z xenonu na obyc svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jde to ale musel bys dodělat vedení ke kolečlku a je to trocu škoda to tak degradovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jak si myslel tuhle vetu: kdyz najednou prestal svitit xenon a vybojka ? Jinak trafo sezenes tady na foru za 500Kč stejne tak vybojku, stejnou jakou sezenes v servisu ti tady prodaj taky kolem 500Kč. Nevim uz jmeno cloveka od kteryho sem to kupoval, ale nedavno sem si od nej bral jedno trafo do rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jak si myslel tuhle vetu: kdyz najednou prestal svitit xenon a vybojka ? Jinak trafo sezenes tady na foru za 500Kč stejne tak vybojku, stejnou jakou sezenes v servisu ti tady prodaj taky kolem 500Kč. Nevim uz jmeno cloveka od kteryho sem to kupoval, ale nedavno sem si od nej bral jedno trafo do rezervy. uz jsem to opravil xenon a obrysovka .... za 500 !!!???!!!, tak to bych do toho sel...stejne ale pak resim problem z popraskanym plastem na obou svetlometech...ted se jeste navic stehuju a nechce se mi davat do auta tolik penizku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 K tym krytom: je pravda, ze casom sa "pokazia", da sa to riesit ich vymenou, obcas sa da napr. na tuning. zrazoch kupit nove. Problem bude len ako ich tam prirobit, mozes sa inspirovat temou, ktora tu bola o "rozdelani prednich predface svetel". Ak by si chcel menit za klasiku, tak xeny od Teba kupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) K tym krytom: je pravda, ze casom sa "pokazia", da sa to riesit ich vymenou, obcas sa da napr. na tuning. zrazoch kupit nove. Problem bude len ako ich tam prirobit, mozes sa inspirovat temou, ktora tu bola o "rozdelani prednich predface svetel".Ak by si chcel menit za klasiku, tak xeny od Teba kupim. bylo mi receno, ze ty plasty nejdou vymenit, jen u predface. Rozebirani tech xenonovych jsem nekde videl (vycisteni). Ale ty moje jsou dost hodne popraskane, takove prtave prasklinky (opravdu hodne a tesne vedle sebe) - tzn. ze v noci nic nevidim. Kdyz si treba rozsvitim v noci mlhovky, tak na me ani nikdo nezablika...akorat ty dalkove sviti, to prosviti a neco vidim. proste ty cele svetlomety jsou v p.... a navic jeste to trafo, takze jsem z xenonovych svetel, trochu znechucenej zatim musim sehnat, to trafo a pak ty svetlomety (ale ted jsem bohuzel vyzdimanej z toho bytu - nabytek, lednicka, pracka ) Editováno: 24. Duben 2009, autor: elmarees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Viem co myslis, take plasty som uz videl. Kolko tie svetla pouzivas, ze su take popraskane? Robil si s tym nieco, alebo to same tak spravilo? Pohladaj si tu temu, o rozoberani sa tam aj obrazkovalo. Ono ich vlastne nerozoberies, ale rozpilis a potom zosilikonujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Viem co myslis, take plasty som uz videl. Kolko tie svetla pouzivas, ze su take popraskane? Robil si s tym nieco, alebo to same tak spravilo?Pohladaj si tu temu, o rozoberani sa tam aj obrazkovalo. Ono ich vlastne nerozoberies, ale rozpilis a potom zosilikonujes... bylo to uz od doby co jsem oktu koupil...fakt jsem se udivil - rikal jsem si: "jo, parada xenony" a ono v noci bylo hovno videt, az jsem se zdesil. Pred tim jsem mel pasata, felicii, ale tak malo jsem toho v noci fakt nikdy nevidel . Sam se s tim drbat nebudu...nemam garaz a ani zahradu... . Musim koupit nove svetla a nekomu zaplatit, at mi to udela.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 stale jsem bez trafa .....muzu tam dat tohle ??? http://www.dkefekt.cz/zbozi/3511/XENONOVE-TRAFO-55W.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To nejde, musis tam dat origo, v nem je i logika co ovlada naklon svetel, navic bys musel cely svetlo prekopat abys to tam nacpal. Jak mas stary vybojky ve svetlech? Neni to spis tim, ze uz sou vysviceny? Je mi divny, ze by to bylo tak popraskany, ze bys nic nevidel... Pokud maj nasviceno vic jak 100-150tis km a vymenis je, tak to bude hodne znat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To nejde, musis tam dat origo, v nem je i logika co ovlada naklon svetel, navic bys musel cely svetlo prekopat abys to tam nacpal. Jak mas stary vybojky ve svetlech? Neni to spis tim, ze uz sou vysviceny? Je mi divny, ze by to bylo tak popraskany, ze bys nic nevidel... Pokud maj nasviceno vic jak 100-150tis km a vymenis je, tak to bude hodne znat. to muzou byt i vysviceny, jo?...jsou tam minimalne 2 roky (tak dlouho auto mam) a pred tim nevim . Nasel jsem jeste to trafo na www.skoda-dily.cz za 4000,-, coz je taky dost, kdyz to tu nekdo prodaval za 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jasne ze jo, xenonovy vybojky vetsinou nepraskaj ale vysvicujou se. Zacinaj mit takovej nadech do cervena az ruzova a moc nesvitej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.