Přejít na obsah

Vysoké Mýto 1-3.5.2009


Doporučené příspěvky

Tak abyste se nehádali, tak sem rozhodl následovně:

Z Brna to povede šlechtic (čti Hrábě), páč je nejzkušenější a ví jak na to. Lukyn si mezitím ohřeje motor. Já se přidám asi u Kunštátu, tak můžu na chvílu převzít štafetu a ikdyž mé kvality se těm Hráběcím ani nepřibližují, tak se pokusím nezklamat. V průběhu přesunu budem akci průběžně monitorovat a dle konkrétních požadavků operativně jednat. Abych něco nezvrtal, tak by mi s vedením mohl pomoci Lukyn, kterej už bude hezky rozehřátej a spolu to snad nějak zvládnem.

EDIT: Moje původní myšlenka vzala za své, jelikož zřejmě nepojedu z domu, ale z Brna, protože jsem předtím pozván na Zámeček a kdo ví, jak to dopadne. Takže bych se vrátil k tomu, co navrhoval Hrábě, že vedení se ujme zřejmě on sám a já mu budu sekundovat a přebírat od něj cenné zkušenosti :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skajine, mohl bych Vám iá sekundovat, ikdyž mám ťuknutej zadek? :)

Jasný chlape, s Tebou jsem samozřejmě počítal...akorát doufám, že pojedeš Vosičkou, protože té bílé šelmě sme naposled s Hrábětem pomalu ani nestačili a drželi se jen tak tak :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

seznam auktualizovan, dovoluji si jen pripomenout, ze u meho jmena jsou jeste porad otazniky

kdyby kral Jirik Zluty, jeho slechtic v zeleno zluto cerne lahvi a jejich sekundant v plechove zbroji zlute barvy ( vidite to vyssi vrstva v zasadne zlute .... kua fix ) dovolili, nerad bych totiz vyvolal nejakej souboj at uz na strejne zbrane nebo v pozivani alkoholu ( proti tem trem bych umrel poprvnim loku ) mel bych tu jeden zlepsovaci navrh, a to takhle:

Prijizdejici skupinky od HK, MB (pokud pojedu odjinud nez HK) a hlavni grupa z BRNA s celym monarchyalnim aparatem se sjedou nekde v Myte a prijezd na misto konani srazu bude hromadny. Za prve to bude efektni a zadruhe nas snad pak daji pohromade kdyz asi nebude mozne rezervovat.

Predem jsem si dovolil vytipovat misto setkani kde se jeste aby toho nebylo malo pri odjezdu seradime do formace FI OI OII a v teto sestave dorazime az na misto konani srazu.

post-15585-1240988353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Romca ta volal a info nasledujici, rezervace se neprovadi ani pro vetsi pocet aut. prej pokud tam treba nekdo jede uz v patek ma rict tomu dotycnemu organizatorovy sekce ze chce rezerve pro 20 aut, coz pokud dobre pocitam i s nejakou rezervou na nastoupeni a vystoupeni je aspon 50 m. Prej tam ale asi mista bude bude habakuk, takze bych to videl na ten hromadnej prijezd se slovy tak nas tu mate a nejak si s nama poradte <;o)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasím jednoslovným ANO s celým plánem...akorát eště furt není v plánu sobotoraní brno-scuk?

...hehe a už i vím kde přesně to je, sem tama už několikrát jel...akorát sem si to uvědomil až podle téj fotky ol@fovy :doh

Editováno: , autor: krozo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...