Duben 29, 200916 r taky se mě plán líbí.....ohromný velikánský příjezd na sraz ..... odjezd dořešíme z HK...
Duben 29, 200916 r Takže co, v kolik tam teda budete hradečáci...Romča psal napřed odjezd z H.K. kolem 8:30, ale pak ste s tím nějak špekulovali a už nic nenapsali...my kdybychom vyjeli z brnic kolem půl osmé, tak bychom byli kolem deváté v mejtu
Duben 29, 200916 r Pokud se máme setkat, tak těch 8:30 by z vaší strany bylo velmi džentlmenský, páč nám se taky nechce zrovna dvakrát vyrážet pomalu ještě v noci, přecijen to máme krapet dál a když jede kolona deseti aut, tak to nejde moc hrotit ten přesun
Duben 29, 200916 r z toho hroceni zacinam mit tusim opravne obavy. Hrabemu dame dlazebni kostku pod plyn a jeste za nej zahakneme me, to by bylo aby nejel pomaleji a porad pojede za 10l/100km a bude spokojenej, vosicku si ve spetnejch pohlidam a Jirik v nouzaku pohlida tu bandu Fabiatiku. Jirko vim ze mas rad vyzvy VERIM TI
Duben 29, 200916 r Hrabemu dame dlazebni kostku pod plyn Seš si jistej, že tu kostku po cestě nepřesune a nepoloží ju na plyn??
Duben 29, 200916 r HF dostane jednu kostku pod plyn a druhou nad plyn a nohy mu uvážem úplně jinam a ruce k volantu, a pojede jenom na dvojku
Duben 29, 200916 r Pro brňáky: Tak jo, začátek našeho shromáždění se valnou hromadou v čele s krozíkem odsouhlasil na 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole, nechal bych to na tom venkovním parkovišti, páč je IMHO zbytečný se motat dovnitř.
Duben 29, 200916 r souhlas ...dneska jsem tam nechal tak 5m dlouhý čáry po rozjezdu Upraveno Duben 29, 200916 r od Lugo
Duben 29, 200916 r No pokud se v půl osmé vyhrabete z Brna, tak se k vám v půl deváté přidám ve Svitavách. Ale musíte jet pomalu, nee jak minulej rok, že budu v půlce cesty do SY, dle plánu a Láda mi volá, že už čekají
Duben 29, 200916 r V 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole na venkovním parkovišti To se asi moc nevyspím když končím v 5:00 po noční, že Ale pokud se nepotáhneme kór moc pomale "na spotřebu", tak třeba po cestě neusnu
Duben 29, 200916 r To se asi moc nevyspím když končím v 5:00 po noční, že Ja budu vstavat tak kolm 5:30 tak to si muzeme dat snidani na Benzine ve Slatine pak me hodis do garaze a pojedeme ne ? Jasne myslel jsem blokovat, no to zalezi i na provozu ale par km bych to asi zvladl
Duben 29, 200916 r Tam to musím jet taky umýt do myčky ale počítám že až před odjezdem nebo už večer pokud to stihnu. Nebo vyhraju a budu nej...špinavější autí
Duben 29, 200916 r blázni...s vama já nejedu ...pojedu půl hoďky po vás abych pak šlechtice posbíral Upraveno Duben 29, 200916 r od krozo
Duben 29, 200916 r To víš, já pak budu čekat hodinu na ostatní a na Tebe ještě o půl hodiny dýl - to néé, to tam usnu při tom čekání
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.