Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty woe...dost neznámá člověče.Mrku na ní a dám info sem :)

taky se mě plán líbí.....ohromný velikánský příjezd na sraz ..... :palec2: odjezd dořešíme z HK... :)

Takže co, v kolik tam teda budete hradečáci...Romča psal napřed odjezd z H.K. kolem 8:30, ale pak ste s tím nějak špekulovali a už nic nenapsali...my kdybychom vyjeli z brnic kolem půl osmé, tak bychom byli kolem deváté v mejtu :help:

já bych viděl sraz v H.K. okolo 8.00

a nechceš už sraz v Hk : 6 ráno,, prosímtě 8:30 ideální :)

Pokud se máme setkat, tak těch 8:30 by z vaší strany bylo velmi džentlmenský, páč nám se taky nechce zrovna dvakrát vyrážet pomalu ještě v noci, přecijen to máme krapet dál a když jede kolona deseti aut, tak to nejde moc hrotit ten přesun andílek

z toho hroceni zacinam mit tusim opravne obavy. Hrabemu dame dlazebni kostku pod plyn a jeste za nej zahakneme me, to by bylo aby nejel pomaleji a porad pojede za 10l/100km a bude spokojenej, vosicku si ve spetnejch pohlidam a Jirik v nouzaku pohlida tu bandu Fabiatiku. Jirko vim ze mas rad vyzvy VERIM TI

Hrabemu dame dlazebni kostku pod plyn

Seš si jistej, že tu kostku po cestě nepřesune a nepoloží ju na plyn?? lol

HF dostane jednu kostku pod plyn a druhou nad plyn a nohy mu uvážem úplně jinam a ruce k volantu, a pojede jenom na dvojku lol

Pro brňáky:

Tak jo, začátek našeho shromáždění se valnou hromadou v čele s krozíkem odsouhlasil na 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole, nechal bych to na tom venkovním parkovišti, páč je IMHO zbytečný se motat dovnitř.

páč je IMHO zbytečný se motat dovnitř.

Uvnitr to lip driftuje ...............

souhlas ...dneska jsem tam nechal tak 5m dlouhý čáry po rozjezdu :smich:

Upraveno od Lugo

Co ty Luidzi jedes nebo ne ?

Kuwa chlapi ja budu vstavat driv jak do prace

No pokud se v půl osmé vyhrabete z Brna, tak se k vám v půl deváté přidám ve Svitavách. Ale musíte jet pomalu, nee jak minulej rok, že budu v půlce cesty do SY, dle plánu a Láda mi volá, že už čekají :smich:

No tak tomu trošku šlápneš a budeš tam cobydup :p

jasný :palec2: já se s Ládou domluvím ;)

V 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole na venkovním parkovišti

To se asi moc nevyspím když končím v 5:00 po noční, že ;)

Ale pokud se nepotáhneme kór moc pomale "na spotřebu", tak třeba po cestě neusnu lol

jedes posledni a ne ze nas pozenes jako ovce

Kolik času mě dáváš že vydržím jet poslední !!! lol

zalezi kdo te tam bude drzet

Spíš kdo mě bude brzdit hned předemnou ;)

A jak dlouho se mu to bude dařit lol

To se asi moc nevyspím když končím v 5:00 po noční, že ;)

Ja budu vstavat tak kolm 5:30 tak to si muzeme dat snidani na Benzine ve Slatine pak me hodis do garaze a pojedeme ne ?

Jasne myslel jsem blokovat, no to zalezi i na provozu ale par km bych to asi zvladl

Tam to musím jet taky umýt do myčky ale počítám že až před odjezdem nebo už večer pokud to stihnu. Nebo vyhraju a budu nej...špinavější autí ;)

blázni...s vama já nejedu :kuk: ...pojedu půl hoďky po vás abych pak šlechtice posbíral :p

Upraveno od krozo

To víš, já pak budu čekat hodinu na ostatní a na Tebe ještě o půl hodiny dýl - to néé, to tam usnu při tom čekání lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.