Duben 29, 200916 r Na popud Ondráška jsem si za jeho vydatné pomoci dovolil do prvního postu udělat stručný přehled, ať se nedomlouvá pořád dokola domluvený a nevznikají panický zmatky na poslední chvíli.
Duben 30, 200916 r Autor Na popud Ondráška jsem si za jeho vydatné pomoci dovolil do prvního postu udělat stručný přehled, ať se nedomlouvá pořád dokola domluvený a nevznikají panický zmatky na poslední chvíli. jasné mě to tak nejde
Duben 30, 200916 r Info k tomu seznamu: mira - FI sedan a jede na 100%, včera mi volal, bere i přítelkyni Jar_da - taky má FI Lube - žlutá ORS
Duben 30, 200916 r Autor Info k tomu seznamu:mira - FI sedan a jede na 100%, včera mi volal, bere i přítelkyni Jar_da - taky má FI Lube - žlutá ORS doplněno
Duben 30, 200916 r U nás ne-e, i když je zataženo. Toto počasí z 95% neklame http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Pardubice/
Květen 1, 200916 r dneska se mi do rana zdalo, ze me nekde mestaci v obci namerili 160 km/h, beru to jako predzvest na zitra a tak pojedu asi posledni
Květen 1, 200916 r Kdyby se někdo chtěl připojit jako Lukyn a odjiždět ode mě z domu na tu benzinku tak stači napsat a domluvime se at to tam nemusite složitě hledat...
Květen 1, 200916 r Autor tak jsem doleštil jestě něco proti temu žlutému humusu co furt pada a mocham co nemaj přilby
Květen 1, 200916 r Taky jsem se tomu pred chvili decentne povenoval, abych Jirikovy nevyfoukl titul spinavce akce. Koncovku vyfuku jsem zkousel tou pastou od Sonaxu neco pustilo ale ten velka rez na okraji to bude chtit asi vickrat nebo jemnej smirgl a pak pastu. Je to peknej previt mam pekne suche ruce. Elektrony asi az zitra na miste pokud bude chut. Nemate nekdo takove ty chrurgicke rukavice nebo ty co davaji u nekterejch benzinek, paac tim cistenim kols se vzdycky tak zaseru.
Květen 1, 200916 r Já sem se schválně dneska koukal na auto a je krapet zašvihaný, ale řešit to nebudu...naopak, budu se snažit vám tu špínu dovézt ukázat, protože vy furt leštíte, tak to neznáte
Květen 1, 200916 r Pentaku rano se snida na OVM na Hradecke jestli snidane muzes, jeste o tom pisnu rano Hrabemu myslim ze nepohrdne necim do zaludku
Květen 1, 200916 r U mě prosím smazat otazník...jedu Pěkně, pěkně Luigi !!! Jo Ladi, promiň, že jsem se neozval, ale dneska to nešlo to lízo montovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.