Květen 1, 200916 r Máro: tak doufám že na sebe budeme mit více času Bude mi potěšením pane Upraveno Květen 1, 200916 r od pentadius
Květen 2, 200916 r Tak jsem zvědavej na fotečky...hlavně zakrejvejte SPZ neboli RZ kuci prosím prosím...hlavně tu mou
Květen 2, 200916 r hééééjjjjj kam ste se poděli...?prej jeli na oběd....a pak už se nikdo bando neukázal.... a koukejte sem dát nějaký fotos..... já foták nevytáhnul ani ze schránky.... jinak sem se dost solidně vosmahnul....slunko je kurva...
Květen 2, 200916 r Tak už jsem tu Dojel jsem domů, nešel net, pak nějaká práce, poté zasloužená grilovačka Foto tedy dám taky až zítra Jinak to bylo super, thx, jen škoda, že jsem s Váma do SY nemohl jet i zpět
Květen 2, 200916 r Super sraz jen cesta zpět se na můj vkus nesla v trochu rychlejším tempu Rád jsem poznal další členy fóra
Květen 2, 200916 r a já na ty motokáry pořád koukal a koukal,ale nebylo s kým jít...samotnýmu se mě nechtělo..
Květen 2, 200916 r Pěkná galerie foteček!!! A nás jste nevyfotili jo? Měli jsme naskládany autíčka tady odsud z fora.
Květen 2, 200916 r to je podplacený Romane,, tam museli mít nákou Tlačenku ,,a proto nás už nevyfotily
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.