pentadius Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Máro: tak doufám že na sebe budeme mit více času Bude mi potěšením pane Editováno: 1. Květen 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já se malinko zdržím,takže se sejdem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak jsem zvědavej na fotečky...hlavně zakrejvejte SPZ neboli RZ kuci prosím prosím...hlavně tu mou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Fotečky ode mě minimálně až zítra páč jsem dneska nějakej zničenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Taky se na to vrhnu asi az zitra ale mala ochutnavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jdu grilovat...a na fotky se taky těším jako malej Jarda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jdu grilovat... Ty už máš zase hlad !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 hééééjjjjj kam ste se poděli...?prej jeli na oběd....a pak už se nikdo bando neukázal.... a koukejte sem dát nějaký fotos..... já foták nevytáhnul ani ze schránky.... jinak sem se dost solidně vosmahnul....slunko je kurva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 musíš mazat...to je základ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 ...a koukejte sem dát nějaký fotos... Skaja dával něco do naší knajpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 nj, to sou převážně fotky z cesty co něco přímo ze srazu? taky sem vysmahlej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak už jsem tu Dojel jsem domů, nešel net, pak nějaká práce, poté zasloužená grilovačka Foto tedy dám taky až zítra Jinak to bylo super, thx, jen škoda, že jsem s Váma do SY nemohl jet i zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 prima srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 HF: já musim mit neustále plnej bachor!!! ...jakobys mě neznal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No už pomalu poznávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Kdybych věděl že tam budeš mít svyho kluka tak vezmu i svého raubíře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 pěkná akcička ještě jsem si dal par kol na motokáře a sem dobity jak kun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Lupino: stálo to za to: Prej tam byli velky fronty na ty motokáry jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Super sraz jen cesta zpět se na můj vkus nesla v trochu rychlejším tempu Rád jsem poznal další členy fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 a já na ty motokáry pořád koukal a koukal,ale nebylo s kým jít...samotnýmu se mě nechtělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 fotogalerie zde: http://gallery.skodahome.cz/7-fashion-cars-g72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Pěkná galerie foteček!!! A nás jste nevyfotili jo? Měli jsme naskládany autíčka tady odsud z fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 to je podplacený Romane,, tam museli mít nákou Tlačenku ,,a proto nás už nevyfotily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Aha...to mě člověče nenapadlo ale docela mě to mrzi...a myslim to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 koukni se na 4 list v té galerii,, je tam naše kolona aut,, tak hlavu vzhůru né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.