Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ty woe...dost neznámá člověče.Mrku na ní a dám info sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 taky se mě plán líbí.....ohromný velikánský příjezd na sraz ..... odjezd dořešíme z HK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Takže co, v kolik tam teda budete hradečáci...Romča psal napřed odjezd z H.K. kolem 8:30, ale pak ste s tím nějak špekulovali a už nic nenapsali...my kdybychom vyjeli z brnic kolem půl osmé, tak bychom byli kolem deváté v mejtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 já bych viděl sraz v H.K. okolo 8.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 a nechceš už sraz v Hk : 6 ráno,, prosímtě 8:30 ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Pokud se máme setkat, tak těch 8:30 by z vaší strany bylo velmi džentlmenský, páč nám se taky nechce zrovna dvakrát vyrážet pomalu ještě v noci, přecijen to máme krapet dál a když jede kolona deseti aut, tak to nejde moc hrotit ten přesun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 z toho hroceni zacinam mit tusim opravne obavy. Hrabemu dame dlazebni kostku pod plyn a jeste za nej zahakneme me, to by bylo aby nejel pomaleji a porad pojede za 10l/100km a bude spokojenej, vosicku si ve spetnejch pohlidam a Jirik v nouzaku pohlida tu bandu Fabiatiku. Jirko vim ze mas rad vyzvy VERIM TI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Hrabemu dame dlazebni kostku pod plyn Seš si jistej, že tu kostku po cestě nepřesune a nepoloží ju na plyn?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 HF dostane jednu kostku pod plyn a druhou nad plyn a nohy mu uvážem úplně jinam a ruce k volantu, a pojede jenom na dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Pro brňáky: Tak jo, začátek našeho shromáždění se valnou hromadou v čele s krozíkem odsouhlasil na 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole, nechal bych to na tom venkovním parkovišti, páč je IMHO zbytečný se motat dovnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 páč je IMHO zbytečný se motat dovnitř. Uvnitr to lip driftuje ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) souhlas ...dneska jsem tam nechal tak 5m dlouhý čáry po rozjezdu Editováno: 29. Duben 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Co ty Luidzi jedes nebo ne ? Kuwa chlapi ja budu vstavat driv jak do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No pokud se v půl osmé vyhrabete z Brna, tak se k vám v půl deváté přidám ve Svitavách. Ale musíte jet pomalu, nee jak minulej rok, že budu v půlce cesty do SY, dle plánu a Láda mi volá, že už čekají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No tak tomu trošku šlápneš a budeš tam cobydup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 jasný já se s Ládou domluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 V 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole na venkovním parkovišti To se asi moc nevyspím když končím v 5:00 po noční, že Ale pokud se nepotáhneme kór moc pomale "na spotřebu", tak třeba po cestě neusnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 jedes posledni a ne ze nas pozenes jako ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Kolik času mě dáváš že vydržím jet poslední !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 zalezi kdo te tam bude drzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Spíš kdo mě bude brzdit hned předemnou A jak dlouho se mu to bude dařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 To se asi moc nevyspím když končím v 5:00 po noční, že Ja budu vstavat tak kolm 5:30 tak to si muzeme dat snidani na Benzine ve Slatine pak me hodis do garaze a pojedeme ne ? Jasne myslel jsem blokovat, no to zalezi i na provozu ale par km bych to asi zvladl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tam to musím jet taky umýt do myčky ale počítám že až před odjezdem nebo už večer pokud to stihnu. Nebo vyhraju a budu nej...špinavější autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) blázni...s vama já nejedu ...pojedu půl hoďky po vás abych pak šlechtice posbíral Editováno: 29. Duben 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 To víš, já pak budu čekat hodinu na ostatní a na Tebe ještě o půl hodiny dýl - to néé, to tam usnu při tom čekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.