mira Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ok souhlas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Na popud Ondráška jsem si za jeho vydatné pomoci dovolil do prvního postu udělat stručný přehled, ať se nedomlouvá pořád dokola domluvený a nevznikají panický zmatky na poslední chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Na popud Ondráška jsem si za jeho vydatné pomoci dovolil do prvního postu udělat stručný přehled, ať se nedomlouvá pořád dokola domluvený a nevznikají panický zmatky na poslední chvíli. jasné mě to tak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Info k tomu seznamu: mira - FI sedan a jede na 100%, včera mi volal, bere i přítelkyni Jar_da - taky má FI Lube - žlutá ORS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Info k tomu seznamu:mira - FI sedan a jede na 100%, včera mi volal, bere i přítelkyni Jar_da - taky má FI Lube - žlutá ORS doplněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 doplněno Hm tak unás prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 U nás ne-e, i když je zataženo. Toto počasí z 95% neklame http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Pardubice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 U mě prosím smazat otazník...jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ´Hurááááááááááááá!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 U mě prosím smazat otazník...jedu mas to tam nebo spiš nemaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak u mě to taky vypadá že pojedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Klaca: u Tebe to vypadalo i předtím ne? Aspon tak jsem se bavil s Jardou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 dneska se mi do rana zdalo, ze me nekde mestaci v obci namerili 160 km/h, beru to jako predzvest na zitra a tak pojedu asi posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ondro: Ty už to nehul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kdyby se někdo chtěl připojit jako Lukyn a odjiždět ode mě z domu na tu benzinku tak stači napsat a domluvime se at to tam nemusite složitě hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak už mám naleštěno, můžeme jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak jsem doleštil jestě něco proti temu žlutému humusu co furt pada a mocham co nemaj přilby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Taky jsem se tomu pred chvili decentne povenoval, abych Jirikovy nevyfoukl titul spinavce akce. Koncovku vyfuku jsem zkousel tou pastou od Sonaxu neco pustilo ale ten velka rez na okraji to bude chtit asi vickrat nebo jemnej smirgl a pak pastu. Je to peknej previt mam pekne suche ruce. Elektrony asi az zitra na miste pokud bude chut. Nemate nekdo takove ty chrurgicke rukavice nebo ty co davaji u nekterejch benzinek, paac tim cistenim kols se vzdycky tak zaseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Já sem se schválně dneska koukal na auto a je krapet zašvihaný, ale řešit to nebudu...naopak, budu se snažit vám tu špínu dovézt ukázat, protože vy furt leštíte, tak to neznáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Skájo: hlavně abys tam byl! Mám Tě rád i se špinavym autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Krozo: nezlob se ale já raději zavolam bosovi Turbovi neboli Olafovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Já taky jedu To je suoeeeeer !!!! Konečně bude zase žlutá v přesile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Máro: tak doufám že na sebe budeme mit více času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Pentaku rano se snida na OVM na Hradecke jestli snidane muzes, jeste o tom pisnu rano Hrabemu myslim ze nepohrdne necim do zaludku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 U mě prosím smazat otazník...jedu Pěkně, pěkně Luigi !!! Jo Ladi, promiň, že jsem se neozval, ale dneska to nešlo to lízo montovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.