Joppien Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj, mám Feldu combi, 1.3 MPi, r.v.1999. Zajímalo by mě, jak zavřu el.okno, kdyby se mi pokazilo a nevysune se nahoru. A budu v takové blbé situaci, kdy třeba budu na dovolené, na návštěvě hradu, zámku, nebo někde daleko mimo dům a nebudu mít u sebe nářadí. Je na to nějaká finta? El. okna mám z výroby, nikoliv později domontované. Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buffalo007 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nejlepší je sebou vozit původní kličku, pak jenom sundat krytku a nasadit kličku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 pokud má el. okna z výroby, bude mít kam kličku nasadit? Standardně se to dělá tek, že se vyndá motor a okno ručně vytáhne.... to je ti ale bez nářadí na prd. Já bych ale tyhle problémy neřešil. Co bys například dělal, kdyby ti odešla zapalovací lišta, snímač otáček, benzinové čerpadlo, řídící jednotka, těsnění pod hlavou.....? S otevřeným oknem můžeš alespoň jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Wittmann: Proto sem napsal, že mám okna z výroby, tudíž jistě nebudu mít krytku místo kliky na okno, dobrej postřeh A s ostatníma věcma, to je fakt mno Ale jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartik979 Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Wittmann: Proto sem napsal, že mám okna z výroby, tudíž jistě nebudu mít krytku místo kliky na okno, dobrej postřeh A s ostatníma věcma, to je fakt mno Ale jinak díky Tohle se mi stalo teď u nově koupené starší Feldy (stejný ročník, stejná el. okna z výroby)... Jedu nakupovat a najednou v městě mi nejde zavřít okno... Naštěstí nebylo úplně stáhnuté dole, takže mu trochu stačilo pomoct rukou (dlaní) nahoru za současného tisknutí tlačítka ovládání okna. Asi to je někde zatuhlé, chce to rozebrat+promazat. Závěr: okna radši nespouštět až dolů, ale nechat nějakou rezervu - třeba to nouzově pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.