Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám Feldu combi, 1.3 MPi, r.v.1999. Zajímalo by mě, jak zavřu el.okno, kdyby se mi pokazilo a nevysune se nahoru. A budu v takové blbé situaci, kdy třeba budu na dovolené, na návštěvě hradu, zámku, nebo někde daleko mimo dům a nebudu mít u sebe nářadí. Je na to nějaká finta? El. okna mám z výroby, nikoliv později domontované. Předem díky za odpovědi :)

• 2 týdny později...

nejlepší je sebou vozit původní kličku, pak jenom sundat krytku a nasadit kličku :palec2:

pokud má el. okna z výroby, bude mít kam kličku nasadit? Standardně se to dělá tek, že se vyndá motor a okno ručně vytáhne.... to je ti ale bez nářadí na prd. Já bych ale tyhle problémy neřešil. Co bys například dělal, kdyby ti odešla zapalovací lišta, snímač otáček, benzinové čerpadlo, řídící jednotka, těsnění pod hlavou.....? S otevřeným oknem můžeš alespoň jezdit ;)

• Autor

Wittmann: Proto sem napsal, že mám okna z výroby, tudíž jistě nebudu mít krytku místo kliky na okno, dobrej postřeh :) A s ostatníma věcma, to je fakt mno :D Ale jinak díky ;)

• 4 měsíce později...
Wittmann: Proto sem napsal, že mám okna z výroby, tudíž jistě nebudu mít krytku místo kliky na okno, dobrej postřeh :) A s ostatníma věcma, to je fakt mno :D Ale jinak díky ;)

Tohle se mi stalo teď u nově koupené starší Feldy (stejný ročník, stejná el. okna z výroby)... Jedu nakupovat a najednou v městě mi nejde zavřít okno... Naštěstí nebylo úplně stáhnuté dole, takže mu trochu stačilo pomoct rukou (dlaní) nahoru za současného tisknutí tlačítka ovládání okna. Asi to je někde zatuhlé, chce to rozebrat+promazat.

Závěr: okna radši nespouštět až dolů, ale nechat nějakou rezervu - třeba to nouzově pomůže.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.