yogi0077 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Vag mi vyhodil tuto chybu..... Komponent a/nebo - verze: 1.8L R4/5VT G 0002 Kódodvání softwaru: Kód opravny: WSC 31480 Dodatecná informace: 1 Nalezeny chyby: 17704 - Zavada chladiciho systemu P1296 - 35-00 - - Neviete mi niekto poradit??Co to je?Ake je riesenie? A etste jedna otazka....v servise mi menili brzdovu kapalinu a brzdovy pedal mi teraz reaguje neako nizko....mam tak napol opotrebene platnicky a predtym to islo normal...Co stym moze byt??Ze by zle natlakovali brzdy?Da sa to neako natlakovat aj doma v garazi alebo treba zase zajst do servisu? dakujem Editováno: 25. Duben 2009, autor: yogi0077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 v jakém odvětví to bylo zapsáno?? motor , klima topení nebo kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yogi0077 Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) motor Editováno: 5. Červenec 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantomas951 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Taky mam stejnou chybu a odhaduju to na spatny termostat, protoze teplota se pohybuje kolem 70°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantomasskoda Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Taky jsem mel stejnou chybu a teplotu 70 °C a bylo to termostatem. Pak kontrolka zhasla (aniz bych chybu smazal VAGem). Ted se zas rozsvitila a je tam stejna chyba, ikdyz teplota je 90 °C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) žeby čidlo teploty chladiacej kvapaliny? Editováno: 20. Únor 2014, autor: lusl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefff1 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Mne ukazuje rucicka teplotu 90°C a meranie pre RJ mi ukazuje 45°C takze volba pada na cidlo teploty a dalsi problem je kolisanie rucicky ukazatela teploty a to davam za vinu vadnemu termostatu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Mám stejnou chybu, auto nechtělo nastartovat, ale voda se ohřívá normálně, teplota ukazuje 90, ve vagu je taky 90, nekolísá ... co by mohlo být špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.