bibso Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 zdravim, mam taky "problem", ze sa mi tazko zaraduje jednotka a dvojka, ostatne prevodove stupne idu zaradit lahko len tieto dva stupne idu ztazka, niekedy ich tam musim zarazit, viete mi poradit co to je za problem a co s tym? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Kedysi mi to tiež ťažko radilo, pomohlo základne nastavenie podla DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a ake to nastavenie presne je, alebo ako na to. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zkus tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Neviem akú maš prevodovku toto je na 002 namiesto toho zaisťovacieho prípravku som použil myslím 5 vrták Bol som pomalší. Editováno: 25. Duben 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) aky to ma presne vyznam nastavovanie radenie mechanizmu, robili ste to uz nekto? podla navodu to neni velka veda, len nechcem nic pokazit, takze by som to mal zvladnut aj pred cinziakom, teda dufam Editováno: 25. Duben 2009, autor: bibso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No ja som to urobil tak ako je to v DP a mne to pomohlo to radenie 1 a 2 sa zlepšilo.Tiež som to robil skoro na ulici/pred garážou a v pohode.Ešte sa mi stala taká vec,že ked som zaisťoval tie tiahla takou pačkou tak mi ostala v ruke a viac sa mi ju nepodarilo vrátiť.Ja to už možno aj 4r. a vôbec tam nechýba. Neviem aký máš r.v. ale ja som po skoro 8r. vymenil prevod. olej a aj to je poznať! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.