Cibacz Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Zdravím všechny, koukal jsem že je tu plno machrů a měl bych na Vás dotaz a tím i prosím o radu. Mám octavku rv 2000 - predface 1.9. 81Kw najeto asi 160000km. Koupil jsem si diag. kabel a když jsem si udělal diagnostiku tak mi málem trefilo. 1) Mám řídící jednotku z A4 - podle udaju z vag comu je zablokovana. 2) plno error kódů imobilizer, cidla, klice, central atd... 3) mohu vyčíst jenom error kódy a nemůžu měnit hodnoty i kdyz mam PIN! může mi někdo poradit zda to mam něják řešit a nebo se na to mám vyprdnout? jeste kdyz jsem to videl, tak sem se nastval, objednal jsem si budiky z octavky rv2002 s nejakym tim MAXIdotem ci co to je a RJ na octavku! kdyz vyhazu ty blbosti z A4 nebot jich je tam dost a koupim veci nove! a predelam to na maxidot a facelift bude to hodne prace? Diky moc za kazdou radu. Doufam ze nikdo nema takovy problemy jako ja, pokud ano, tak ho lituju..... Editováno: 28. Duben 2009, autor: Cibacz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 žeprej A4 a budíky jsou z Combíka že ? to je tak když některý věci jsou přístupný kde komu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibacz Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nesmej se, podle cisla ve vagcomu tak sem porovnal RJ z octavky a z A4 a nasel jsem RJ skutecne v A4 vubec nebyla mezi octavkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 toto jsi tam viděl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibacz Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 to objednaci cislo mam uplne jiny a to jsem porovnal podle dokumentu ze je to na A4 jinak system je skoro stejnej a VDO 22 - povis mi co to je? a zda na to pujdou napojit ty budiky s maxidotem. Jeste mam otazku da se nejak odblokovat ta RJ ? muze mi to poskodit motor nebo se nejak znicit neco v aute? Diky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 A4 je interní označení škodovky pro OI, tak si to možná pleteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibacz Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 OK tak kdyz teda tohle je v pohode a je to ridici jednotka co tam ma byt, da se teda nejak odblokovat nebo ji mam vyhodit a koupit novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) jj A4 je značení škodovky budíky z Audi A4 vypadají úplně jinak (o cca 8 cm širší) a po elektrické stránce je to úplně jinde, a vzhledem jsou taky jiný chyba načítání imma je u 99 častá jde ti auto nastartovat ? pokud z 20 startů 19 x nastartuješ tak to není akutní ale jde to žešit výměnou/opravou vedení to že nemůžeš dělat nic jinýho je asi tím že nemáš plnou verzi budíky z 2002 jsou dát do OI 1999 ale není to jen tak - je tu o tom napsáno moc - hledej přestavba na 3. generaci/ výměna za maxidot doporučil bych ti abys to na případnou opravu dal někam kde tomu rozumí Editováno: 28. Duben 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibacz Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Startovat mi jde ale obcas mi to hned chcipne, neni to casto spis sem tam. ok dam to nekam do opravy. dekuju ti za vsechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ještě ti upřesním ten problém s vedením immo, je to ten kabel co vede ke kroužku(cívce) pod spínačkou a načítá pin z čipu v klíči, je potřeba to celý vyměnit a není to zas tak drahý a určitě lepší než jednou neodjet vůbec(přesně to co popisuješ jak ti hned zdechne). Jinak hledej, hledej a hledej o všem co potřebuješ je tady toho hromada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.