CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Hoj lidi. Zkratoval se mi tlakový snímač klimatizace v mojí feldě. Je to r.v.97, 1,6 GLX. A byl to vývoz do Itálie. Nemáte někdo ponětí, kde bych tohle čidlo mohl sehnat? Už jsem obvolal asi dvacet vrakovišť, ale je to beznadějné a shánět to v Itálii by bylo docela složité Editováno: 29. Duben 2009, autor: CyMru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tlakový spinač klimatizace Felicia-6U0820320-cena1606Kč. Opsáno z Etky-Škoda--objednat v autorizovanym servisu Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jen tak na okraj, pokud ti VAG píše zkrat na spínači tlaku, tak to může znamenat i to, že v systému není chladivo, případně je ho tam velmi málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tlakový spinač klimatizace Felicia-6U0820320-cena1606Kč.Opsáno z Etky-Škoda--objednat v autorizovanym servisu Škoda. no ono je to asi trošku něco jiného, protože mi ani několik autorizovaných prodejců nedokázalo tuhle součástku sehnat, tak nevím. a nevíš jestli někde není i obrázek? každopádně díky za radu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jen tak na okraj, pokud ti VAG píše zkrat na spínači tlaku, tak to může znamenat i to, že v systému není chladivo, případně je ho tam velmi málo. to ne, doplnění bylo první co jsem nechal udělat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jestliže máš klimatizaci určitě naplněnou,tak zkus na tom snímači tlaku propojit 3+4pin na svorkovnici.Tím vyrušíš tlak spinač a měla by být klimatizace funkční jestli je ovšem vše ostatní v pořádku.Propojení 1+2pin je na roztočení ventilátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jestliže máš klimatizaci určitě naplněnou,tak zkus na tom snímači tlaku propojit 3+4pin na svorkovnici.Tím vyrušíš tlak spinač a měla by být klimatizace funkční jestli je ovšem vše ostatní v pořádku.Propojení 1+2pin je na roztočení ventilátoru. a nezlikviduju tu klimu kompletně? k čemu tam potom ten bazmek je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Je tam kvůli tomu aby neběhal kompresor když není tlak v okruhu,protože by nebyl žádný účinek klimy.Ty ale tlak máš jak říkáš.S tím nic nezkazíš.Vyzkoušej a budeš vědět jestli klima opravdu neběhá kvůli tlak. spinači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.