Přejít na obsah

Tlakový snímač

CyMru

Doporučené příspěvky

Hoj lidi. Zkratoval se mi tlakový snímač klimatizace v mojí feldě. Je to r.v.97, 1,6 GLX. A byl to vývoz do Itálie. Nemáte někdo ponětí, kde bych tohle čidlo mohl sehnat? Už jsem obvolal asi dvacet vrakovišť, ale je to beznadějné a shánět to v Itálii by bylo docela složité :(

Editováno: , autor: CyMru
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tlakový spinač klimatizace Felicia-6U0820320-cena1606Kč.

Opsáno z Etky-Škoda--objednat v autorizovanym servisu Škoda.

no ono je to asi trošku něco jiného, protože mi ani několik autorizovaných prodejců nedokázalo tuhle součástku sehnat, tak nevím. a nevíš jestli někde není i obrázek? každopádně díky za radu;)

Odkaz ke komentáři

Jestliže máš klimatizaci určitě naplněnou,tak zkus na tom snímači tlaku propojit 3+4pin na svorkovnici.Tím vyrušíš tlak spinač a měla by být klimatizace funkční jestli je ovšem vše ostatní v pořádku.Propojení 1+2pin je na roztočení ventilátoru.

Odkaz ke komentáři

Jestliže máš klimatizaci určitě naplněnou,tak zkus na tom snímači tlaku propojit 3+4pin na svorkovnici.Tím vyrušíš tlak spinač a měla by být klimatizace funkční jestli je ovšem vše ostatní v pořádku.Propojení 1+2pin je na roztočení ventilátoru.

a nezlikviduju tu klimu kompletně? k čemu tam potom ten bazmek je?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...