CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Hoj lidi. Zkratoval se mi tlakový snímač klimatizace v mojí feldě. Je to r.v.97, 1,6 GLX. A byl to vývoz do Itálie. Nemáte někdo ponětí, kde bych tohle čidlo mohl sehnat? Už jsem obvolal asi dvacet vrakovišť, ale je to beznadějné a shánět to v Itálii by bylo docela složité Editováno: 29. Duben 2009, autor: CyMru Citovat
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Vloženo 29. Duben 2009 Tlakový spinač klimatizace Felicia-6U0820320-cena1606Kč. Opsáno z Etky-Škoda--objednat v autorizovanym servisu Škoda. Citovat
Wittmann Vloženo 29. Duben 2009 Vloženo 29. Duben 2009 Jen tak na okraj, pokud ti VAG píše zkrat na spínači tlaku, tak to může znamenat i to, že v systému není chladivo, případně je ho tam velmi málo. Citovat
CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Autor Vloženo 29. Duben 2009 Tlakový spinač klimatizace Felicia-6U0820320-cena1606Kč.Opsáno z Etky-Škoda--objednat v autorizovanym servisu Škoda. no ono je to asi trošku něco jiného, protože mi ani několik autorizovaných prodejců nedokázalo tuhle součástku sehnat, tak nevím. a nevíš jestli někde není i obrázek? každopádně díky za radu;) Citovat
CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Autor Vloženo 29. Duben 2009 Jen tak na okraj, pokud ti VAG píše zkrat na spínači tlaku, tak to může znamenat i to, že v systému není chladivo, případně je ho tam velmi málo. to ne, doplnění bylo první co jsem nechal udělat:( Citovat
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Vloženo 29. Duben 2009 Jestliže máš klimatizaci určitě naplněnou,tak zkus na tom snímači tlaku propojit 3+4pin na svorkovnici.Tím vyrušíš tlak spinač a měla by být klimatizace funkční jestli je ovšem vše ostatní v pořádku.Propojení 1+2pin je na roztočení ventilátoru. Citovat
CyMru Vloženo 29. Duben 2009 Autor Vloženo 29. Duben 2009 Jestliže máš klimatizaci určitě naplněnou,tak zkus na tom snímači tlaku propojit 3+4pin na svorkovnici.Tím vyrušíš tlak spinač a měla by být klimatizace funkční jestli je ovšem vše ostatní v pořádku.Propojení 1+2pin je na roztočení ventilátoru. a nezlikviduju tu klimu kompletně? k čemu tam potom ten bazmek je? Citovat
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Vloženo 29. Duben 2009 Je tam kvůli tomu aby neběhal kompresor když není tlak v okruhu,protože by nebyl žádný účinek klimy.Ty ale tlak máš jak říkáš.S tím nic nezkazíš.Vyzkoušej a budeš vědět jestli klima opravdu neběhá kvůli tlak. spinači. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.