j0ska Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 to máš jedno. Jen nechápu proč jednou píšeš, že ho máš a podruhé, že ho nemáš. Citovat
paldous Vloženo 16. Květen 2009 Autor Vloženo 16. Květen 2009 a ty uz si pin zjistil co mas v aute zatim bych rek ze stary budiky do facit auta nedal chtel sem taky skusit ale nebylo kdy a na cem ahoj, jestli mas ted o vikendu cas, tak mi dej vedet na 774691513 a muzem to zkusit,posli sms a ja ti zavolam, si primo z budejovic? Citovat
ferda25 Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Tak ať ti tam dá rovnou face budíky.... Citovat
Vaša Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 včera jsem jedny dělal a normálně to šlo,tak nevím,co je za problém.0II Ambiente myslím 8/08 a klasickým postupem přes superVag nejde o postup jde o ten 5ti místný kód auta (vagprog08 z budíků i z jednotky. superkey to samý) ten to nechce vzít 08 jsem takydělal jak nový budíky tak použitý a žádnej problém ale díky tomu 5ti místnému kódu nejdou Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Vašo,pošli mi mailem VIn a SKZ,zkusím zjistit orig.pin Citovat
Vaša Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Já už to nemám má to Paldous - napsal jsem mu ale i kdyby byl PIN špatnej jakto že ho původní motorovka i budíky vemou ? Editováno: 16. Květen 2009, autor: Vaša Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Zjistíme,uvidíme.Pokud vím,pin je pořád 4 místný.Uvidíme Citovat
j0ska Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Ten 5-ti místný kód se mi nezdá od začátku. Jakým způsobem jste k němu vůbec došli? Editováno: 16. Květen 2009, autor: j0ska Citovat
Vaša Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 vagprog z motorovky i z budíků edc16 karkulačka z obsahu motorové jednotky SuperKey z budíků vše ašlo ten samej PIN Citovat
pepiktdi Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Už ses někdy setkal s 5-ti místným? pin je vzdy 5 mistny jen drive se pouzivala v predu 0 a ve fazitu je i cislo v predu je mozne ze to nepujde dnes nemohu zitra se ti ozvu sem asi 7 km od Budejovic Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Pepíku nevím jestli je origo 5 míst.Ve škodovce ti řeknou vždy 4 místa,ve Vasu zadáváš 4 místa,v superVagu zadáváš 4 místa.Já jen,jestli to 5-ti místné nemá jen Vag Com a proto se mu musí dát ta 0. Citovat
paldous Vloženo 16. Květen 2009 Autor Vloženo 16. Květen 2009 no ono by bylo supr kdyby tam sel namontovat maxidot s budikama z faceliftu, ale mne uplne bude stacit kdyz se mi podari nejak rozchodit ty maxidoty z puvodni OII pred faceliftem.... Citovat
cosby Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Paldousi,jestli umíš vytáhnout budíky,pošli mi z nich SKZ,je to napsáno na štítku Citovat
pepiktdi Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Pepíku nevím jestli je origo 5 míst.Ve škodovce ti řeknou vždy 4 místa,ve Vasu zadáváš 4 místa,v superVagu zadáváš 4 místa.Já jen,jestli to 5-ti místné nemá jen Vag Com a proto se mu musí dát ta 0. uz starej Vag origo co byl ve skodovce ten modrej nevim ted presne cislo tak se muselo zadavat 5 cisel Citovat
cosby Vloženo 17. Květen 2009 Vloženo 17. Květen 2009 To jo,ale VAS ani SuperVag nepotřebuje tu nulu.Jestli to třeba nemají "nachystané na horší časy".Třebas si někdy řekli,že 4 budou málo,nachystáme to 5. Cinknu po neděli na vývoj a poptám se.Taky by mě to zajímalo. Citovat
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Vloženo 17. Květen 2009 měl jsem jednou kód 0xxx a do supervagu jsem zadal jen 3 čísla nulu před tím nebral stejně tak supoervag řeší kodování třeba motorovka je jen 2 a né jak ve vag comu 00002 Citovat
paldous Vloženo 18. Květen 2009 Autor Vloženo 18. Květen 2009 Paldousi,jestli umíš vytáhnout budíky,pošli mi z nich SKZ,je to napsáno na štítku prave to je ten problem, nerad bych neco dolamal...radeji to nechci rozebirat sam... Citovat
paldous Vloženo 18. Květen 2009 Autor Vloženo 18. Květen 2009 ok.Jak to budeš vedět,napiš ja se jiste ozvu Citovat
antwuan Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 Tak už jsi ho tam nějak dostal ten maxík? Docela by mě to zajímalo! Budu to řešit příští měsíc, tak bych ocenil všechny postřehy. Citovat
ferda25 Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 To už je vyřešeno, vždyť jsem Ti to říkal, že musí být přesně jeden typ...Immo4c Citovat
Vaša Vloženo 27. Květen 2009 Vloženo 27. Květen 2009 podařilo se Paldousovi přispůsobit maxidot ? v čem byl problém ? Citovat
paldous Vloženo 27. Květen 2009 Autor Vloženo 27. Květen 2009 podařilo se Paldousovi přispůsobit maxidot ?v čem byl problém ? bohuzel jeste ne, stale lezi doma v polici, psal jsem pepikovitdi az bude mit cas ze bychom se na to podivali, ale nejak se mi jeste neozval, jinak byl jsem na servisu ve skodovce a tak jsem se tam ptal a prej to musi byt oboje stejne, cili kdyz je 5-ti mistny kod na immo tak prej k tomu musej byt taky 5ti mistny budiky, ale to se mi zda blbost, jeste jsem neslysel o tom, ze existujou budiky s 5ti mistnym kodem, jinak nevim jestli uz nekdo skousel budiky z OII faceliftu, mozna tam je uz 5ti mistny kod....jeste bych potreboval nejak zjistit to SKZ cislo z budiku, prej az ho budu mit tak snad Cosby neco vymysli co s tim uz me to docela stve, ze ty budiky lezej par mesicu doma v polici misto aby se vozili v aute vzkaz pro Pepiktdi: az budes mit o nekterem vikendu cas, tak mi posli SZ, dohodnem se co a jak a skusime neco vykoumat....nejlepe tak kolem 20. cervna Citovat
ferda25 Vloženo 27. Květen 2009 Vloženo 27. Květen 2009 Nic se zkoumat nemusí....napiš poslední písmeno na těch budících co máš v polici...v autě máš typ co končí u nafty na H. a u benzínu na: F...k tomu se musí sehnat odpovídající budíky s IMMO4c...s tím správným koncovým číslem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.