Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

brousit, a lestit ;)

brousit, a lestit ;)

když už jsme u toho leštění, možná by ses měl zaměřit na vyleštění zapalovací lišty.. B)

jj chtela by to jako prase drbani, uz jsem si to natrenoval na RJ, takze dlouhe zimni vecery to jisti ;)

• 2 roky později...

Ahoj!

Potreboval by som radu, že ako sa dá odmontovať držiak - kryt akumulátora. Na pravej a ľavej strane som vedel povoliť, ale hore nie /viď foto/...

Takto neviem skontrolovať všetky články či sú v poriadku.

Pekne vás prosím o radu, návod! /prípadne foto/

ďakujem!!

jozef84

akumulatorb.jpg

to si tusim v hlavnych púoistkach. ale k akumulatoru sa dostanes iba vyhnutim tej zavlacky co ju mas v cervenom. a este su zavlacky v pravo a vlavo. nepotrebujes ziadne naradie iba prsty.

to si tusim v hlavnych púoistkach. ale k akumulatoru sa dostanes iba vyhnutim tej zavlacky co ju mas v cervenom. a este su zavlacky v pravo a vlavo. nepotrebujes ziadne naradie iba prsty.

Pravo a vľavo to mám, ale na hornom časti čo je to neviem lebo sa tam nezmestím! Zlomiť to nechcem! A takto som vedel iba skontrolovať - doplniť 4články...

Na fotke tam mám napojenú nabíjačku...

Upraveno od jozef84

• 1 rok později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak sundat ten oholený kryt baterie na MR2006, abych mohl vyndat baterku. V DP mám jen tu celoplast bedýnku a ten postup jaksi nesedí. Tento kryt má vepředu i vzadu jakési packy, ale ať s nimi dělám co dělám, nechce to dolů.

ale jde to... ;) stačí nějaký tenčí šroubovák, zastrčit zvrchu a lehce odklonit,pak zvednout celý kryt :palec2:

Upraveno od vratena

• 11 let později...

Zdravím mám na fabce kryt akumulátoru ten na první fotcea chtěl bych ten druhý. Bohužel mi nesedí na svorkovnici. Auto je rok 2006 a kryt mám z roku 2005. Dala by se ta svorkovnice překopat aby tam sedl ten starý kryt? Díky za rady 

skoda-fabia-i-23.jpeg

car_photo_4434 (1).jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.