Říjen 26, 200618 r brousit, a lestit když už jsme u toho leštění, možná by ses měl zaměřit na vyleštění zapalovací lišty..
Říjen 26, 200618 r jj chtela by to jako prase drbani, uz jsem si to natrenoval na RJ, takze dlouhe zimni vecery to jisti
Květen 1, 200916 r Ahoj! Potreboval by som radu, že ako sa dá odmontovať držiak - kryt akumulátora. Na pravej a ľavej strane som vedel povoliť, ale hore nie /viď foto/... Takto neviem skontrolovať všetky články či sú v poriadku. Pekne vás prosím o radu, návod! /prípadne foto/ ďakujem!! jozef84
Květen 1, 200916 r to si tusim v hlavnych púoistkach. ale k akumulatoru sa dostanes iba vyhnutim tej zavlacky co ju mas v cervenom. a este su zavlacky v pravo a vlavo. nepotrebujes ziadne naradie iba prsty.
Květen 1, 200916 r to si tusim v hlavnych púoistkach. ale k akumulatoru sa dostanes iba vyhnutim tej zavlacky co ju mas v cervenom. a este su zavlacky v pravo a vlavo. nepotrebujes ziadne naradie iba prsty. Pravo a vľavo to mám, ale na hornom časti čo je to neviem lebo sa tam nezmestím! Zlomiť to nechcem! A takto som vedel iba skontrolovať - doplniť 4články... Na fotke tam mám napojenú nabíjačku... Upraveno Květen 1, 200916 r od jozef84
Únor 2, 201114 r Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak sundat ten oholený kryt baterie na MR2006, abych mohl vyndat baterku. V DP mám jen tu celoplast bedýnku a ten postup jaksi nesedí. Tento kryt má vepředu i vzadu jakési packy, ale ať s nimi dělám co dělám, nechce to dolů.
Únor 5, 201114 r ale jde to... stačí nějaký tenčí šroubovák, zastrčit zvrchu a lehce odklonit,pak zvednout celý kryt Upraveno Únor 5, 201114 r od vratena
Červen 27, 20223 r Zdravím mám na fabce kryt akumulátoru ten na první fotcea chtěl bych ten druhý. Bohužel mi nesedí na svorkovnici. Auto je rok 2006 a kryt mám z roku 2005. Dala by se ta svorkovnice překopat aby tam sedl ten starý kryt? Díky za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.