Vinca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 hola lidi, jelikoz jsem potreboval mit klidovy odber minimalni a dostal se pojistkam, tak jsem ve dverich u ridice zamackl zamek ( zavreno ) ted je zamknuty a nemuzu zabouchnout dvere kvuli tomu, ze je ten zamek zamceny, nevite nekdo co s tim? a zpatky do polohy otevreno se mu nechce, takze ty dvere nejdou zabouchnout. dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ja su vul, stacilo otevrit dvere, otevrit kliku a ten kovovej zamek uz sel sam do polohy otevrit prosim vlakno smazat nebo nechat jako inspiraci pro druhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Ahoj, nechce se mi zakládat nové téma, a tak se ptám...na fotce v červeném kroužku je "caplík", který se mi teď v zimě blbě vrací !!!! tzn. občas tomu musím třeba klíčem pomoci, a pokud i přesto jde, mlátí to jak prase, tzn. nezalízá úplně...co s tím ? nový zámek nebo unavená nějaká pružina ?? + nefunguje osvětlení když otevřu dveře... jedná se o řidičovi vrata.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 FIRE:1. Ten zamok- treba vycistit+ premazat. Strekni tam WD 40 na ten jazycek . 2. Vadny mikrospinac alebo zlomene kable v prechodke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Chvilu ti to vydrzi potom je to cim dalej horsie. Cim viac mazes,tym viac bordelu sa tam nalepi. To chce vycistit ale poriadne,mazat prip zvnutra zamku co ma chodit. Vonku najlepsie ak je to suche ciste,je to len umela hmota,nemusi byt mastna. Presne toto som mal aj ja. Jediny problem je ten ze to nezapina stropne svetlo. Odvtedy mam pokoj. A to uz snad aj rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 stříkal jsem to WD40, ale to nemá cenu...tzn. komplet vytáhnout, vyprat v chééémii, promazat zevnitř a vrátit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 jestli nepomohlo WD40 tak to sháněj rovnou novej zámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Pokial to nechces momentalne rozoberat tak by som to skusil streknut napr cisticom brzd,cisti dobre,odmastuje,ma dobry tlak. A ak nic tak potom az demontaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 jo čistič brzd je dobrej ale odmastí tak dobře že tam nejen nic špinavýho nezustane ale nezustane tam ani to co ten zámek maže a to ho rovnou můžeš vyhodit, protože se nebude na sucho pohybovat jak by měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 (editace) Nemáte číslo toho zámku ??? a jinak, lze koupit rovnou tichej zámek ??? že bych koupil oba dva nový dopředu, díkec za čísla.... Editováno: 13. Únor 2010, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Tu mas novy zamok: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=84792 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Pánové, mám takový problém, přední dveře u řidiče jsou zabouchlé a nejdou otevřít venkovní klikou a ani vnitřní klikou, den předtím jsem měnil vložky zámků a po výměně šlo všechno v pohodě. Druhý den jsem přišel k autu odemknu zatáhnu za kliku a ono nic, tak jsem to chtěl otevřít ze vnitř a opět nic. Nemůžete my tu někdo poradit, jak otevřít dveře u řidiče. Zatím do auta lezu jak do tanku. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 MAXIK: Mas moc nasponovane lanko na vonkajsej klucke vedla zamku-fabky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Do toho zámku nastříkej trochu petroleje smíchaného s troškou oleje. Petrolej odstraní nečistotu a sůl po zimě, olej utvoří jemnýfilm a je promazáno. (Tímto způsobem se kdysi čistily psací stroje a opravdu funguje). Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pimpi2 Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 1020002 n10k- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.