Luky001 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdravím všechny, mám jeden problém a už nemám nápady jak ho vyřešit. Mám OI r.v.2003 a po hodině jízdy se mi vypne origo Symphony, nespustí se po zapnutí zapalování a tudíž ani po vypnutí. V zapojení napájení to není, zkoušel jsem totiž přehazovat piny 4 a 7 mezi sebou. Ve VAGu píše závadu zkrat na kostru a ještě cosi s CAN-BUSem. Uměl by mi někdo poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to rádio tam máš originální? od kdy to začalo dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky001 Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to rádio tam máš originální? od kdy to začalo dělat? Rádio je origo a dělá to od začátku co jsem auto koupil. Včera se mi povedlo ho překódovat na 00400 a začalo alespoň svítit se světlama a už se dokonce zapíná i vypíná s klíčkem (pa zapnutí napíše SAFE a hned na to LEARN), ale zase nejde zapnout bez klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) tak to rádio tam není určitě z výroby, prohoď zpětně napájení 4 a 7, bude to pak OK Editováno: 6. Květen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A já jsem si myslel že to bude tim prvním SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky001 Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak to rádio tam není určitě z výroby, prohoď zpětně napájení 4 a 7, bude to pak OK Odpolko to vyzkouším a uvidíme jak se to bude chovat. Určitě dám vědět jak to dopadlo. Zatím díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky001 Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Odpolko to vyzkouším a uvidíme jak se to bude chovat. Určitě dám vědět jak to dopadlo. Zatím díky všem. Problém zdárně vyřešen, přokódování autorádia na 00400 a standardním zapojením z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madman Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Pls o ake prekodovanie sa jednalo,lebo ani mne nesvieti a obcas sa same vypne.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky001 Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Pls o ake prekodovanie sa jednalo,lebo ani mne nesvieti a obcas sa same vypne.Dik Napsal jsem ti to do zprávy. Kdyby ti nebylo něco jasný tak se klidně ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.