Přejít na obsah

Luky001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Luky001

  • Narozeniny 8.2.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Luky001

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, neví někdo, co za problém by mohlo způsobovat nezobrazování stavu hladiny (pod čidlem) kapaliny v ostřikovačích. Podotýkám, že pro jistotu jsem čidlo vyměnil za nové a stále málo kapaliny nehlásí. Předem díky za odpovědi.
  2. A vyráží se do terénu :-D

  3. Za chvilku odjez fandit do Pardubic

  4. Luky001

    bliká xenon

    Stejný problém potkal i mě, ale zatím jsem neměl čas se tomu věnovat.
  5. Co se zkusit podívat na spínač brzdových světel, řešil jsem totiž stejný problém a vyřešen byl výměnou vadného spínače.
  6. Luky001

    Koroze

    Reklamoval jsem to v servisu Havex Vrchlabí. A opravdu bez problémů, až jsem se divil :-D
  7. Luky001

    Koroze

    Tak jsem si taky prošel martýriem s reklamací 5. dveří a světe div se, před 3 týdny odvezeno auto na focení a doložení dokladů o servise, minulý týden tam bylo auto znovu, tentokrát již na výměnu celých dveří. Záruka byla bez sebemenších problémů uznána a kupodivu i rychle. A to nemám 2 poslední servisní prohlídky v autorizovaném servisu. Vyměněny dveře, lišta nad SPZ včetně gumové podložky, okno, logo ŠKODA a popisky. Takže naprostá spokojenost
  8. Tak jsem si taky prošel martýriem s reklamací 5. dveří a světe div se, před 14 dny odvezeno auto na focení a doložení dokladů o servise a dnes už je tam auto znovu, tentokrát již na výměnu celých dveří. Záruka byla bez sebemenších problémů uznána a kupodivu i rychle. A to nemám 2 poslední servisní prohlídky v autorizovaném servisu.
  9. Pravda je pouze poloviční, při zařazení zpátečky sjede na nastavenou polohu pouze pravé zrcátko.
  10. Napsal jsem ti to do zprávy. Kdyby ti nebylo něco jasný tak se klidně ozvi.
  11. Problém zdárně vyřešen, přokódování autorádia na 00400 a standardním zapojením z výroby
  12. Odpolko to vyzkouším a uvidíme jak se to bude chovat. Určitě dám vědět jak to dopadlo. Zatím díky všem.
  13. Rádio je origo a dělá to od začátku co jsem auto koupil. Včera se mi povedlo ho překódovat na 00400 a začalo alespoň svítit se světlama a už se dokonce zapíná i vypíná s klíčkem (pa zapnutí napíše SAFE a hned na to LEARN), ale zase nejde zapnout bez klíče.
  14. Zdravím všechny, mám jeden problém a už nemám nápady jak ho vyřešit. Mám OI r.v.2003 a po hodině jízdy se mi vypne origo Symphony, nespustí se po zapnutí zapalování a tudíž ani po vypnutí. V zapojení napájení to není, zkoušel jsem totiž přehazovat piny 4 a 7 mezi sebou. Ve VAGu píše závadu zkrat na kostru a ještě cosi s CAN-BUSem. Uměl by mi někdo poradit???
×
×
  • Vytvořit nový...