makanaki Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Ahoj,mám motor 1.6/74kW AKL,nevíte někdo na co je taková slabá hadička,která vede od plastového sání,zhruba v místě kde je nalévací hrdlo pro olej a je napojená na vroubkovanou hadici sání kousek před klapkou???.Je to hned pod tou silnější harmonikou co vede od nalévacího hrdla.Nechápu na co tam je,protože ten konec co vede do toho krytu sání je zaslepenej takovým plastovým spuntem,takže je to neprůchodný. Chci tam dát malej oddychovej filtr a tohle mě překvapilo. Editováno: 6. Květen 2009, autor: makanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 to je na odvětrávání klikovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makanaki Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to je na odvětrávání klikovky To nemůže být,protože to vede do sání a když jsem zkusil vyndat při nastartovaným motoru tu ucpávku,tak se to začlo dusit.Po ucpání běžel motor zase v pohodě.A na co je potom ta harmonika co vede z olej.hrdla nad tím,to je přece odvětrání?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nějak jsem přehlíd že ti jde o tu slabou hadičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.