Přejít na obsah

pac.martin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

984 zobrazení profilu

Oznámení pac.martin

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Tak beru zpět, až teď jsem si všiml že mi do filtru skočila fabia I a ne III
  2. Tak to co jsem našel nejsou ty nacvakávací ale nalepovací. Což by nevadilo, ale musím zjistit více informací, jestli to jedno těsnění je na celou jednu stranu auta. Původně jsem myslel že jedno těsnění jedny dveře a že to zalomené je na ty zadní, ale to je určené jen pro kombík. Jinak v dílenské příručce čísla dílů nejsou, musí někdo pohledat v ETCE tu bohužel nemám. https://www.skoda-dily.cz/katalog/fabia/nahradni-dily/karoserie/dvere-a-jejich-casti/predni-dvere/tesneni-dveri-355.html
  3. Dá se to těsnění koupit, cena je ale děsná. Akorát ve dveřích nejsou upevňovací otvory a vrat to je nesmysl. Jedině to tam přilepit.
  4. Mám novou bazarovou škodu fabii III 2015 a také budu řešit vnější těsnění, je však zajímavé že v montážní příručce je toto těsnění uveden. Má ho někdo na autě z výroby?
  5. Díky moc za změření a rychlou odpověď. To je super že je to 2m, já modelařím tak aby mně tam vlezl velký model letadla. V podstatě je tam víc místa než v rapidu ( samozřejmě myšleno po přední sedačky, ne až k palubce). Jediné co teď vidím za problém takové citigo sehnat. Počítám že to byla vyloženě příplatková věc, nebo to bylo v některém výbavovém stupni automaticky?
  6. Zajímala by mě délka prostoru v autě, od palubky po zadní dveře kufru? Má to někdo změřené, budu za ten rozměr vděčný. Zajímá mně jak dlouhou věc tam jsem schopen strčit při dopředu sklopeném sedadle spolujezdce. Horší to bude z hledáním bazarového auta se sklopným opěradlem.
  7. Také zvažuji zástěrky, prahy mám dost oťukané od kamínků nájezd 36tis./km. Akorát mám obavu že se v předu bude za zástěrkami držet voda. Co si o tom myslíte? Co bude lepší? časem opískované prahy nebo zvýšená možnost koroze pod zástěrkou. Co se týká o pískování prahu tak na fordu focusu jsem měl prahy za předními koly místo červené celé šedivé a žádná koroze. Stáří auta 15let, ale záleží co prahy na rapidu třeba budou reznout i opískované.
  8. Tak už jsem si poradil sám a nakonec to vytáhl ven. Ve spodku jsou čtyři zobáčky které je potřeba zmáčknout nejlépe nějakýma plastovýma kartama které zasuneme do mezery mezi palubku a ofuk. Pak se ofuk vyklopí směrem nahoru. Nahoře jsou další čtyři zobáčky které však není třeba řešit. Další rozebrání je jednoduché. Naštěstí ten spojovací díl byl spadlý jenom v tom ofuku tak oprava byla jednoduchá. Nechápu však jak to mohlo vypadnou drží to tam docela pevně. Foto napoví za vše.
  9. Bohužel není do půl roku, v březnu to budou dva roky.
  10. Tak jsem na stránkách mihocar našel ten díl a stojí 800kč http://www.mihocar.cz/vydechy-ventilace-stred-skoda-rapid-5ja820951/d-86866/ http://www.mihocar.cz/vydechy-ventilace-stred-skoda-rapid-5ja820951b/d-88138/ Ale to mě moc problém neřeší, já v prvé řadě potřebuji dostat ten můj ven a pokusím se to opravit sám pak až bude případný nákup nového dílu.
  11. Na hoře to nehty nepodebereš je tam lem vrchu palubní desky, a když jsem to zkoušel dole tak to nešlo a víc jsem měl strach zabrat aby to neprasklo. V záruce to je, ale v servise mi řekli že to neuznají že je to poškozené osvěžovačem vzduchu který se dává do mřížek. Ten jsem tam pochopitelně ještě neměl ani daný, tak nevím proč to upadlo. Prosím o odkaz o co jde. Ono je to u rapida totiž jeden díl leví i pravý ofuk plus ve středu zapínání výstražných světel a signalizace airbagu. Což mi za 400 přijde moc levné. Nebo jsi myslel jenom ten drát co to spojuje? To je zajímavý podnět, možná to tak bude i u rapida ale obrázek je rozhodně z jiného modelu.
  12. Potřeboval by jsem demontovat střední výdech topení na palubní desce. Je to tam nějak nacvaknuté, ale nerad bych to poškodil. Jde mi o to, že mi u jednoho výdechu upadl drát spojující jednotlivé klapky a chtěl bych se to pokusit nějak zpravit. V servise mi řekli že je to celé jeden díl, že mi vymění kompletní střední výdech za cca 2000kč, což je samozřejmě pálka.
  13. A dali ti tam nové nebo jenom vyměnily přichycovací pásku?
  14. Já auto kupoval jako předváděcí vůz čili starší a ježděný a právě už od začátku to bylo stejně odchlíplé tudž jsem myslel že to tak má být. Se divým že si toho nevšimli samy na prodejně.
  15. Zde jsou slibované fotky. Budu rád za informace či foto jak to máte, v pondělí se totiž hodlám zastavit v servisu na reklamačku.
×
×
  • Vytvořit nový...