bobbytuhon Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Zdravím.Mám rozedřenou sedačku u řidiče(opěrák).Chci si jí nechat opravit.Na annonci jsem našel tuhle firmu http://www.autosedadla.net/ .Má někdo zkušenost z touto firmou?(kvalita a spokojenost)Nebo jiné odkazi na jiné firmy.Díky moc za ochotu Editováno: 9. Květen 2009, autor: bobbytuhon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 neviem teda kolko si povedia za opravu ale ci nie je lacnejsie a lepsie zohnat novu sedacku alebo origo potah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobbytuhon Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Čau molitan do sedačky asi 2500kč a potah asi 2500kč a za opravu chtějí 1000kč a vymění jen rozedřený díl a molitan něčím vyplní.Na vrakovišti ti prodají jenom celý komlet sedačky protože zbytek je jim k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Keby si pozrel tu do bazara, tak najdes sedacky za cenu nizsiu ako samotny molitan a budes este moct predat svoje poskodene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayzeelo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Zdravím.Mám rozedřenou sedačku u řidiče(opěrák).Chci si jí nechat opravit.Na annonci jsem našel tuhle firmu http://www.autosedadla.net/ .Má někdo zkušenost z touto firmou?(kvalita a spokojenost)Nebo jiné odkazi na jiné firmy.Díky moc za ochotu Být tebou tak seženu molitan + potah a vyměním si to sám. Jsou tady dobrý návody jak na to. Mám doma potahy i molitany do sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.