Publikováno Květen 9, 200916 r Mám pár otázek: Chci si koupit do atuta muziku,spíše decentní,asi je subwoofer asi Box a i zesík asi jen 2 kanálovej.Jakej by jste m,i doporučily?Je lepší si koupit stejnou značku?Co říkáte na subwoofer blaupunkt GTB 1200 a zesík Blaupunkt THA 280?děkuji za rady
Květen 10, 200916 r Mrkní ke mě do vlákna a třeba Tě to bude inspirovat i když mám OII.Tady najdeš pár foteček: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29000&hl=
Květen 10, 200916 r Autor Mrkní ke mě do vlákna a třeba Tě to bude inspirovat i když mám OII.Tady najdeš pár foteček:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29000&hl= Hm pěkné,jen já bych chtěl jen box a zesík ne moc velký a ne moc drahý.Ale díky za inspiraci.
Květen 10, 200916 r Nemáš zač.Je to běh na dlouhou trat protože moje auto se vychytávalo cca 3 měsice a ted mužu říct že jsem spokojený
Květen 10, 200916 r Autor Nemáš zač.Je to běh na dlouhou trat protože moje auto se vychytávalo cca 3 měsice a ted mužu říct že jsem spokojený To ti věřím.Neni nad to když jsi se svou prací spokojený!!
Květen 10, 200916 r Autor Mám ještě dotaz: Musí být stejný Waty na zesíku jako na subwooferu?Abych něco neodpálil například když zesík má jen 650W dát k němu subwoofer 1200W?:bude to vadit?díky
Květen 10, 200916 r Ahoj,box Blaupunkt mám,zesik Jbl dvou kanál,rádio Panasonic. Myslím,že na "dobasování"je ten box dobrej v poměru cena/výkon.Jak si psal nějakej levnej tak myslím,že s tímhle vedle nešlápneš.
Květen 10, 200916 r Autor Ahoj,box Blaupunkt mám,zesik Jbl dvou kanál,rádio Panasonic.Myslím,že na "dobasování"je ten box dobrej v poměru cena/výkon.Jak si psal nějakej levnej tak myslím,že s tímhle vedle nešlápneš. Taky mám rádio Panasonic a ten box nevím jestli jbl 1200w a nebo ten 750w blaupunkt,ten zasík je jen 600w a kámoš říkal,že to neni dobrý spolu,že bych to mohl hned odpálit?tak nevím?nějak se v tom nevyznám?
Květen 11, 200916 r ...pravděpodobně jsi uvedl max. výkony.Tento JBL určitě nemá 600W.Je to už st. model, ale jestli si pamatuju tak má max. 150W/RMS. Zesilovač by měl mít výkonovou rezervu nad SW
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.