rominator33 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Taky jsem prováděl seřízení zámku pátých dveří, akorát že jsem ty dva šrouby povolil moc a celé se mi to rozhodilo teď mi nesedí dveře na jedné straně jsou blíž ke světlu snažil jsem se to nějak posouvat ale nemůžu to seřídit, má někdo nějaký nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Moc nechápu jak můžeš mít dveře posunuté jedním směrem. to máš tak, ikdyž je zavřeš-přiložíš bez zámku? Pokud ne,tak ti to natahuje zámek,musíš jej posunout na druhou stranu. Vždyt tohle je logické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Super, tolik let nás to štvalo a konečně opraveno. Jen dodám, že na ty dva šrouby jsem použil stejný tisícihran, který jsem si koupil na zámek dveří, když jsem opravoval stahovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.