Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kolik si muze tak pneuservis vzit za kompletaci a prezuti kol, kdyz mam veskery veci vlastni (pneu, disky, ventilky)? Ja jen abych se trochu orientoval..

• Autor

dik, takze podle toho threadu pocitat za kompletaci kola tak 6-7kil a dalsi 2-3 kila za prezuti.

Jde mi totiz o to, abych mel predstavu. Byl jem se totiz objednavat v jednom pneuservise a prvniho, ceho jsem se dockal, ze jaktoze jsem si nekoupil pneu u nich.. ze prej takto jsou ty prace drazsi.. takze mam popravde obavy z toho, aby me proste nenatahli..

kdybych s nema nemel dobry zkusenosti jizzminula, asi bych se ototcil a sel jinam :(

Uz bi som vobec nesiel do toho pneuservisu za ten vyrok co ti povedali. :kuk: 700kc musi stacit za prezutie a vyvazenie 4x plechovych diskou.

• Autor

njn, asi jsem kapl na spatnyho cloveka..

jsou to sice eletrony, ale podle toho co se divam tech 7-8 kil by melo stacit, aj kdybych mel kola z marsu

Já platím vždy 500,- Kč za 4 kola se vším všudy - vyvážení, obutí, ventilky. Ale vím o servisu, kde to stojí 1.200,- Kč. ;)

Včera jsem platil za kompletní přezutí 540 Kč - demontáž starých pneu z plechů a montáž nových, ventilky atd. Bylo to na Fabii a kola 165/70 R14, takže základ. Pneuservis Pardubice.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.