djmanny Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 zdravim... potrebuju vedet jak demontovat olejovou vanu u octavie 1,8 20V 92kW rok 97 .... mam spatne tesneni u ni tak ze ji rozdelam presilikonuju a ulozim zpet,jenze problem nastal v tom,ze vůbec nevim jak mam povolit sroubky 18ct sroubku jsem uz demontoval a zbejvaj mi dva,ktery jsou zapusteny smerem u spojky... jak se tam a cim dostat?? zkousel jsem normalne kloubkem a proste to nejde..ani tou pruzinou... bo je na to nejaky specialni nastroj??? poradte..diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 V servisu je na to spec.klíč,Ale myslím že jsem to dělal i malou golou s kloubkem.Jestli má šroubek v hlavě otvor na inbus,tak se to dá dělat dlouhym inbusem s količkou na konci.Ten je normálně v prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hieronymus Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Na ty dva šrouby je potřeba kloubový nástavec. Dlouhým imbusem s kuličkou mně to povolit nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 No, já myslím, že dva roky djmanny na Tvůj postřeh nečekal. Chce to nejdřív se podívat na datum vlákna nebo alespoň posledního příspěvku a neodpovídat hned na náhodně vybrané téma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hieronymus Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 No to vím taky, že dva roky na odpověď nikdo nečekal. Šlo mně jen o to, až bude někdo řešit obdobný problém zrovna teď ( jako já ) a bude hledat nějakou radu , tak mu vyhledavač vyhodí i témata zadaná před dvěma roky ( jako mně ) a nějaký postřeh se mu může hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.