TELEPORT Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 zna nekdo tento typ pneumatik a vyrobce jsou dost levne ma cenu je poridit si je nebo ne Citovat
Davon Vloženo 15. Květen 2009 Vloženo 15. Květen 2009 Dost frceji v GB a prorazeji sem k nam, diky jejich cenam a udajne slusne kvalite!!! Osobni nemam, budu kupovat nyni, resim co, ale Goodride nedam... Citovat
flames Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Kupoval jsem gumy dvě teď, v servisu mi je nedoporučili (druhé dvě mám Micheliny). . Měl jsem zimní tuhle značku, no nic moc, ale za ty prachy co by jeden chtěl a navíc rozhodně lepší než protektor/nějakáZběsiláČína. Letní netušim. Citovat
jirka3 Vloženo 16. Květen 2009 Vloženo 16. Květen 2009 Já tu chybu udělal a na minulý auto jsem je koupil.Právě kvůli ceně,protože jsem auto prodával.Na suchu celkem dobrý,ale jakmile sprchlo,klouzal jsem jako na ledu.Navíc se po pár km docela divně sjely,když jsem po nich přejel rukou,bylo to jako pila Citovat
rtg61 Vloženo 18. Květen 2009 Vloženo 18. Květen 2009 bracha to koupil na auto a za 10000km byly na draty. Shit! Citovat
burek Vloženo 18. Květen 2009 Vloženo 18. Květen 2009 nyni jsem koupil Goodride SA-05 RF a jsem max spokojen a i na desti to pekne sedi....nemohu na ne zatim nic rici najeto na nich cca 2000t km... a ani nehuci,.. Citovat
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Vloženo 18. Květen 2009 nyni jsem koupil Goodride SA-05 RF a jsem max spokojen a i na desti to pekne sedi....nemohu na ne zatim nic rici najeto na nich cca 2000t km... a ani nehuci,.. Tak přesně tenhle model jsem koupil a už bych do toho fakt nešel Citovat
Davon Vloženo 18. Květen 2009 Vloženo 18. Květen 2009 Jirko, to jsi mel na Fbce, nebo to mas jeste?? Zmen si avatar a ukaz sve prave JA Citovat
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Vloženo 19. Květen 2009 Jirko, to jsi mel na Fbce, nebo to mas jeste?? Zmen si avatar a ukaz sve prave JA jojo,bylo to na Fabce,protoze jsem vedel ze ji budu prodavat,tak jsem nechtel investovat moc penez.Uz takovou chybu neudelam,po par km sly dolu Citovat
burek Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 jojo,bylo to na Fabce,protoze jsem vedel ze ji budu prodavat,tak jsem nechtel investovat moc penez.Uz takovou chybu neudelam,po par km sly dolu jako sjely se? nebo si je sundal protoze nebyly kvalitni?? Citovat
jirka3 Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 udělala se na nich docela slušná pila-bylo to hodně cejtit,když si po nich přejel rukou,takže pak ve vyšších rychlostech dost hučely.A nejvíc mě dostalo chování na mokru,musel jsem bejt sakra opatrnej.To mi za to nestalo Citovat
krozo Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 (editace) nyni jsem koupil Goodride SA-05 RFmám ty samý na FRS 205/40 17" a spokojenost, ve vyších rychlostech hučí pravda, ale drží solidně za tu cenu i na mokru, už sem je prohnal i hodně ostře (skaja + burek jeli zamnou - můžou potvrdit) Editováno: 20. Květen 2009, autor: krozo Citovat
burek Vloženo 21. Květen 2009 Vloženo 21. Květen 2009 mám ty samý na FRS 205/40 17" a spokojenost, ve vyších rychlostech hučí pravda, ale drží solidně za tu cenu i na mokru, už sem je prohnal i hodně ostře (skaja + burek jeli zamnou - můžou potvrdit) obec ve 180 ZADNY PRBLEEMMM :smich: PROSTE PRASARNA.. a sedi poarande i na mokru me..nemohu na ne zatim rici jedine krivee sluuvko Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.