Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po směru hodinových ručiček lze ovladačem rozvodu vzduchu libovolně otáčet zcela lehce. Proti směru hodinových ručiček se pohybuje taktéž volně jen do polohy "6 hodin" a dále s ním nelze otočit. Topení i klimatizace funguje jinak správně.

Netušíte v čem může být problém?

Vloženo (editace)

Jestli jsem tu funkci dobře pochopil z Dílenské příručky, dvě klapky jsou povládány excentrickými drahami v bocích dvou ozubených kol. Je mně záhadou proč je možné z polohy "6 hodin" otočit ovladačem bez problémů po směru hodinových ručiček a ne naopak, přece při změně polohy ovladače z 5 hodin na 6 hodin se klapky pohybují ve stejných polohách jako při pohybu ovladačem z 6 hodin na 5 hodin, jen v opačném směru pohybu klapek. Pokud se mýlím, opravte mě.

Editováno: , autor: Standis
Vloženo

prostě na jednu stranu to do sebe zapadá na druhou ne. Zrovna jsem teď opravoval rozvorný zámek na vchodových dveří u bytu - téměř to nešlo zamknout, ale odemykání naprosto bez problémové. Nejlépe když to rozebereš a odpojíš ovládací lanko. Lankem otoč prsty, pokud to půjde tak je chyba v převodech v ovládacím panelu. Pokud to nepůjde tak je to v převodech u klapky nebo v samotné klapce.

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...