ddevatas Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Mám problém s klimou, když je auto studený, klima se v pohodě rozběhne. Po zahřátí, když nastartuju, tak už nefunguje, nedávno se mi taky stalo, že přestala fungovat během jízdy. Čím by to mohlo být? Jde o O1 2.0 1999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Měl jsem podobný problém s OI r.v. 98 TDI chvilku šla a chvilku nešla, postupem času se to zhoršovalo, až nešla vůbec. Stačilo klimu naplnit. Servisám mi řekl, že za rok ujde přibližně 20% média, takže jestli si ještě nikdy klimu nedoplňoval, tak po 10 letech tam už není skoro nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddevatas Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak dneska už se mi klima nerozjela, ani když bylo auto studený. Tlačíko AC svítí, ventilátory neběží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A co kabeláž, není někde špatná kostra nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.