Martinoslav Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja s nimi nadobro koncim. Abych pravdu rekl, tak se sam sobe divim, ze jsem si od nich znovu neco koupil, protoze nedavno jsem tam reklamoval zdroj a kdyz jsem jim ja sam vysvetloval jak se maji testovat pocitacove zdroje, tak me to srazilo do kolen. Holt uz nikdy vice Jsem vylecen Jeste ze je trh veliky a ne jako za komancu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 dadacek: No jeste aby ne Nejsem zadny podvodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Marťo, to bys si nedovolil ani tvrdit No asi mám hold jinej postoj a názor jako bývalý zaměstnanec ale co si budem nalhávat.. sám vím jak a co se občas dělalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Notebook DELL Vostro: Dell Vostro™ 1720 24600,- s DPH Martine to je taky slušná nabídka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 A nebo toto: HP Compaq 6830s Core2 Duo P8600 17"WSXGA+ WVA, 3GB, 320GB HDD, DVD+-RW, HD 3430/256MB, WiFib/g, BT, Cam, WVB32 P/N: NA837EA#AKB mohu nabídnout: 25.487,- s DPH Ten první o kterém jsme se bavili tak tam je nejasná dostupnost.Tyto dva stroje jsou v podstatě ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romariooo: Zatim predbezne rezervuju to HPcko Ta cena je paradni! Jeste se pokouknu jestli se do te ceny da sehnat neco podobneho, ale s nejvetsi pravdepodobnosti vezmu tento typ Potvrdim ti to jeste behem dneska nebo nejpozdeji zitra dopoledne Jeste jednou diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Martine: jasná zpráva.Ozvi se kdykoliv.Mobil mám zapnutý NONSTOP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Martin : pekna prace v tom obchode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já mám s Alfou celkem OK zkušennosti-.Reklamoval jsem tam HDD,řekl,že jsem zdaleka,tak ho hned testli,zjistili že tam vypadl jeden cluster a dali new. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Martine: zjištoval jsem přesné informace ohledně dostupnosti Tvého vybraného notebooku a hned ráno mi došla reakce: při objednání dnes do 13 hodin: Dobrý den, u distributorů skladem, k odběru pravděpodobně zítra, ale nemohu zaručit na 100% přepravní služby mají limit do 2 prac. dnů, ale z 90% vozí do 24 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Martine,na základě Tvé telefonní objednávky jsem ten výše uvedený notebook objednal a zitra po obědě bych ho měl mit na stole. P.S asi ho pěkně zamastím at máš zase co reklamovat! (vtip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Romariooo: Pri prebirani budu stejne dusledny jako ten zamestnanec alfacompu Kazdopadne moc dekuju! Uz se na svoji masinu tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já mám s Alfou celkem OK zkušennosti-.Reklamoval jsem tam HDD,řekl,že jsem zdaleka,tak ho hned testli,zjistili že tam vypadl jeden cluster a dali new. Potvrdím z praxe záleží na věci jakou reklamuješ.. ale pak taky na dodavateli, někdy mu nebyl problém to vrátit, někdo měnil kus za kus, jindy to nešlo.. je toho víc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja s nimi mam uz tri blby zkusenosti, takze s nima koncim. Jedna vec je reklamace zdroje, ktery byl v haji - to jsem popisoval. Musel jsem jim vesvetlovat jak se maji testovat zrdoje a stejne mi ho poslali zpatky, ze mu pry nic neni. Az pri druhe reklamaci to uznali a vymenili ho. S tim souvisi i muj druhy problem. Zdroj jsem na reklamaci poslal postou, s PPL mam spatne zkusenosti, a po telefonu jsem je zadal aby mi to zpatky poslali taky postou. Rekli ze ano no a samozrejme ze to prislo PPLkem. A treti, nejhorsi, zkusenost je ted s tim notebookem. Uz s nimi nechci mit nikdy nic spolecnyho. Zlata Alza i kdyz je trosku drazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já mám zase špatné skušenosti s Alzou - tady je vidět, jak je trh individuální PS: to je jasné, ale Alfa prostě poštou neposílá.. takže nevím kdo ti to slíbil, ale je to blbost, ČP v Alfě prostě ne, to leda že by ti to poslal někdo ve svým volným čase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja vim, proto jsem je o to zadal. A bylo mi receno, ze to tedy udelaji. Kdyz vedeli, ze to udelat nemuzou, tak to nemeli slibovat. Mimochodem, v Alze jsem vracel Bluray prehravac, vubec zadny problem nebyl. Okamzite to vzali zpet a okamzite vratili penize, zadny caviky. Nejezdim tam osobne, ale co se tyce neosobniho jednani, tak s nimi nemam vubec zadny problem. Snad to nezakriknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Marťo možná je to tím neosobním jako nejvíc, ale jestli ti říká něco softcom (je to Brno, Pha, Ostrava tuším) tak tam jsem šel z práce (maj o hodinu dýl), kupoval jsem si tam pár věcí.. a ty komentáře co si říkali "za rohem..". Narážky na Alfu a věřím, že v alze kdybych došel v Alfafiremní, tak to bude podobný a praktiky maj beztak stejný co si budem nalhávat.. 9/10 bude alfa sedět 9/10 bude zase sedět alza a ne alfa atd.. Rád se tam vracím, ale teď budu asi ěvci brát přes snížka, páč mi dal lepší cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak za svou stranu mužu říct že s Alzou mám stoprocentní dlouholeté zkušenosti a vždy se k problému postavi čelem.Nebyl s nima jedinej problém po dobu tři let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Uz dost o Alze a o Alfe, zkratka Alza je jednicka a basta Ted mi spis kluci poradte, protoze ten notebook nema DVB-T tuner, tak ktery koupit. Asi koupim do USB kvuli moznosti prenosu i do jineho pocitace, ale jaky vybrat, na trhu jich je toliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik Mate nekdo s nejakym osobni zkusenosti? Provozovat ho budu na Win Vista 32bit. A nebo koupit do expresscard slotu, ktery nebude videt a muze byt v notebooku zasunut neustale? Ja teda vubec nevim, poradteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak dik za pomoc, uz jsem si vybral http://www.avermedia.com/avertv/Product/Pr...49&device=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Sice ten DVB-T tuner budes mit schovany, ale je tam jedna velka nevyhoda, ze ti to bude brat baterku i kdyz tuner nebudes pouzivat. Takze casem kartu ze slotu budes nakonec vyndavat stejne jako kdyby jsi mel USB digitalni tuner... Ohledne tveho vyberu, recenze nic moc na tuto kartu: Tuto kartu mám, používám v ntb Dell XPS. Vyčuhuje cca 1mm = více ne, ale nedrží "napevno", prakticky, když "zacvakne", tak jde i vytáhnout. Nejslabším místem je anténí vstup = zde docela tragédie, tak malý jack, navíc s ***** , že dochází při psaní na ntb k výpadkům signálu. Příjem signálu v porovnání s USB tunerem takeMS DVB-T za cca 600,- je také horší, navíc se karta uvnitř ntb zahřívá = docela dosti a tak si vlastně topím dovnitř. Po těchto zkušenostech, bych kartu tuto nejraději neměl. Argument, že je uvnitř a nemusím nic odpojovat mi nepřijde relevantní k výkonům jaké karta podává. Navíc je karta těžší než zmiňovaná USB takeMS DVB-T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Kurna, tak nic no... Koupim MSIcko za 600 a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja jsem si na svuj ASUS EEE901 koupil to nejlevnejsi a na moje koukani uplne dostacujici... Koupil jsem si toto: USB DVB-T TV Dongle with Remote, koupil jsem ho primo u dodavatele za 330Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Martine: tady je odpověd ohledně našeho telef.hovoru: Dobry den, tak jsem zjistil ne vsichni distributori to nabizi, tam kde jsme objednal tato akce neni mohu objednat jinde ale NB by byl drazsi skoro o 500,- Kc nevim jestli to stoji za to? cena se sudem "zdarma" je o 480,- kc bez DPH vyssi (kde jsem objednal NB ja maji ze starsi zasoby bez te akce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) tady se dají také sehnat slušné stroje,objednal jsem tam pro kámoše a má ho už půl roku a vše v pohodě-jen bez widlí http://pcseznam.cz/obchod/intel-17-palcu.html?db_od=4 Editováno: 21. Květen 2009, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.