Přejít na obsah

Zvlastne chovanie brzd

kmochacek

Doporučené příspěvky

Caute nikde som nenasiel podobny problem tak zakladam novu temu.

Takze pri normalnej jazde sa mi stalo, ze auto nechcelo zabrzdit. Pedal stvrdol a vibroval ako pri zapnuti ABSka ale auto vobec nebrzdilo. Nepomohlo ani naslapat (Musel som brzdit na rucnej) a zostali svietit kontrolky brzd a ASR no a potom to len tak prestalo blbnut. Pripojil som auto na VAG a naslo mi zavadu na snimaci ot. p.p. kola. Zavadu slo vymazat a uz sa neobjavila. (Pradepodobne tam bola od vymeny loziska) Isiel som auto vyskusat a normalne brzdilo a vsetko bolo ok asi 2 dni a potom zase na jednej krizovatke salpem na brzdu a nic.

Auto som pripojil zase na VAG a urobil som test ABS a ziadna chyba sa neobjavila. Momentalne auto brzdi uz asi 3 dni ale bojim sa ze sa nekde zabijem.

Je to Fabia I. 1,9 pumpa dyza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobný problém, už dvakrát na stejném místě mi stuhl pedál, začal klepat jako při ABS a ani trochu to nebrzdilo...můj poznaterk k tomu je ten, že mám něco špatně na nápravě, protože jak přejedu nějaky houpáček nebo hrbol a začnu brzdit, tak to automaticky uděla tohle...jak říkam stalo se mi to během dvou dní dvakrát na tom samém místě, ještě k tomu před přechodem, naštěstí nikdo neěel :kuk: sice tvůj problůém spočívý v tom, že se ti rozsvítí i nějaké kontrolky, to mě ne a na WAG mi to žádnou chybu nehlásí.

mám taky 1.9 TDi PD

Můj problém vyřešen následovně -> výměna předních tlumičů, byli špatné a odešly doslova ze dne na den až jsem z toho nechápal - vytekly, takže při brždění se auto chovalo dost divně a i tak horlivé ABS začalo spínat ještě častěji...

Editováno: , autor: šutr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...